Încă 4 stații MOL de benzină

Rețeaua de distribuție la nivel național a companiei MOL România a ajuns la 147 de benzinării, după deschiderea a 4 stații noi la Marghita (jud. Bihor), Eforie (jud. Constanța), Ilia (jud. Hunedoara) și Morăreni (jud. Mureș). “Am investit în total peste 1,3 milioane de euro în cele patru benzinării deschise recent, localizate pe trei artere importante de trafic. Extinderea rețelei noastre de stații este un element cheie al strategiei noastre de creștere pe termen mediu și ne permite să consolidăm oferta de produse de calitate către clienții și partenerii noștri”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman MOL România.

Stațiile din Marghita și Morăreni sunt deschise sub noua platformă de operare, care presupune că partenerul are în proprietate benzinăria, carburanții și mărfurile din magazin, în timp ce MOL România asigură marca (brandul), aprovizionarea permanentă cu carburanți de înaltă calitate și controlul operațiunilor.

Noua benzinărie de la Marghita este echipată pentru a deservi traficul greu din zonă, având 6 pompe, dintre care două cu alimentare rapidă. Suprafața totală este de 1.550 mp, benzinăria având 6 locuri de parcare și un magazin de 42 mp. Carburanții disponibili sunt benzină Tempo Plus 95, motorină Tempo Diesel și GPL. Adresa stației este strada I.L. Caragiale, nr. 49.

Stația de la Morăreni este amplasată pe DN 15 Turda-Bacău, una dintrele cele mai circulate zece artere rutiere din țară. Cu o suprafață de 979 mp, benzinăria are un magazin de 80 mp și este dotată cu 4 pompe multiprodus. Carburanții disponibili sunt benzină Tempo Plus 95 și motorină Tempo Diesel. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.