InnoTrans Berlin: Schneider Electric prezintă soluții inteligente dedicate electrificării și infrastructurii feroviare

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, prezintă cele mai recente soluții dedicate electrificării și infrastructurii feroviare, în cadrul expoziției internaționale InnoTrans, care are loc în perioada 23-26 septembrie, la Berlin.

InnoTrans, cel mai important târg internațional dedicat tehnologiilor de transport, atrage, din doi în doi ani, mii de expozanți și peste 100.000 de vizitatori din întreaga lume. Evenimentul le oferă profesioniștilor din această industrie oportunitatea de a-și dezvolta cunoștințele despre cele mai recente inovații din transportul feroviar – în special cu privire la infrastructura feroviară.

La ediția de anul acesta, experții Schneider Electric prezintă soluțiile, serviciile și expertiza companiei în ceea ce privește substațiile electrice de tracțiune și infrastructura asociată, incluzând tuneluri și stații. Standul Schneider Electric din cadrul târgului va fi dedicat soluțiilor de electrificare, distribuție electrică, automatizări și managementul energiei, siguranța furnizării energiei electrice, securitate video, managementul integrat al activelor și operațiunilor, precum și serviciilor bază instalată pentru sistemele feroviare electrice.

„Operatorii infrastructurii feroviare au așteptări stringente în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, predictibilitatea și eficiența energetică, iar investițiile dezvoltate pe termen lung necesită un partener de încredere și sustenabil precum Schneider Electric”, a declarat Xavier-Franck Braud, Railways Segment Director în cadrul Schneider Electric.

„Schneider Electric este nu numai unul dintre cei mai mari specialiști în managementul energiei la nivel mondial, ci și un actor de istorie în infrastructura feroviară, fie prin operațiuni directe, fie prin achizițiile sale recente. Astfel, această expoziție tehnică constituie o oportunitate de a ne consolida prezența pe această piață și de a releva, prin intermediul soluțiilor inovatoare, viziunea companiei asupra viitorului. Oferind cea mai sigură, eficientă și flexibilă infrastructură, aceste soluții vor crește performanța și sustenabilitatea operațiunilor clienților”, a adăugat Xavier-Franck Braud.

Principalele inovații Schneider Electric la InnoTrans 2014:

  • Soluțiile SCADA de management al consumului de energie, precum și al tuturor sistemelor de infrastructură electrică și mecanică, având o securitate cibernetică sporită;
  • Soluția de management integrat al activelor și operațiunilor, care combină sistemul informatic Wonderware cu Avantis Condition Manager pentru a oferi o soluție completă de management al operațiilor feroviare;
  • GHA-Rail: Această celulă inteligentă de medie tensiune este proiectată special pentru substațiile de tracțiune, oferind un nivel înalt de siguranță și un design prietenos cu mediul și cu utilizatorul, care permite economii de spațiu;
  • PREMSET: Această celulă innovatoare de medie tensiune este adaptată mediilor dure precum tunelurile și stațiile subterane;
  • Soluțiile video termice Sarix oferă camere de securitate și termografice de nivel înalt;
  • Soluția PowerLogic măsoară cu precizie consumul de energie electrică.

Vizitatorii vor putea participa la demonstrații cu produsele și soluțiile Schneider Electric și vor putea discuta cu experții companiei la standul 216 din sala 15.1 din cadrul Messe Berlin.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric (www.schneider-electric.com/ro) oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 150.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.