Liberala de 27 de ani numită de Ponta la SGG, implicată într-un scandal sexual

Înlocuitoarea lui Dan Mihalache, cel demis din Guvern pentru declaraţii antiamericane, este o penelistă de 27 de ani, Ioana Andreea Lambru, care, în scurta sa carieră profesională şi politică, a ajuns director comercial la RA-APPS şi director de cabinet la Secretariatului General al PNL. Ascensiunea ei fulminantă până la cea de secretar general adjunct al Guvernului este explicată de jurnaliştii de la România TV, care citează presa centrală din 2010, prin relaţii amoroase cu mai mulţi bărbaţi influenţi din PNL. „Unul dintre foştii lideri PNL, Mihai Bălăşescu, ar fi făcut sex în biroul lui Crin Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru, susţinea presa centrală în 2010”, scrie www.rtv.net.

Ioana Andreea Lambru şi-a legat numele de persoane influente din PNL, potrivit unor surse citate de România TV.

„Primul şi cel care a şi promovat-o în PNL: Mihai Bălăşescu, avocat şi membru PNL Sector 1. Acesta este protagonistul unei înregistrări telefonice apărute în presă, în care vorbeşte cu o altă femeie din PNL chiar despre Andreea Lambru”, scriu jurnaliştii pe site-ul www.rtv.net.

„Din această convorbire telefonică rezultă că Bălăşescu şi Andreea Lambru ar fi avut o aventură destul de nepotrivită chiar în biroul preşedintelui PNL, Crin Antonescu. După scandalul amoros, Bălăşescu a trebuit să plece din partid.

De asemenea, se zvoneşte că Andreea Lambru ar fi avut o relaţie, pe vremea când era cu Mihai Bălăşescu, şi cu un lider PNL de la Târgu Jiu”, se precizează în articol.

„Numele Andreei Lambru este legat şi de Radu Stroe, cel care i-a fost şef şi a promovat-o în funcţia de secretar general adjunct al PNL. Şi atunci a izbucnit un scandal pentru că promovarea Andreei Lambru în această funcţie a nemulţimut voci din PNL, Theodora Bertzi ameninţând cu demisia din partid”, se mai arată în text.

Înainte de a fi numită la Guvern, Andreea Lambru a fost director de cabinet la Secretariatului General al PNL şi este cunoscută ca una dintre “protejatele” lui Radu Stroe.

După dezvăluirile celor de la RTV, jurnaliştii de la B1TV au difuzat şi convorbirea telefonică – postată în 2010 pe youtube – dintre Bălăşescu şi o persoană de gen feminin ce se arăta geloasă, în care acesta îi recunoaşte că a făcut sex „pe canapeaua lui Crin” cu „Oana”, aşa cum i se adresează cunoscuţii Ioanei Andreea Lambru. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.