Nou director executiv la Uzina Vehicule Dacia

De la 1 februarie 2022, Carlos Carrinho va fi numit în funcția de director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi coordonator al Platformei Industriale Dacia Mioveni.

Carlos Carrinho

Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care va fi, de la 1 februarie 2022, director al uzinelor din Tanger și Casablanca (Maroc).

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este în prezent director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universității Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deținător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deținând funcții de conducere în perimetrul industrial, în cadrul companiilor Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

Mă bucur să mă alătur echipelor uzinei de la Mioveni, uzina leagăn a mărcii Dacia. O uzină recunoscută în cadrul Renault Group pentru performanța industrială şi pentru nivelul de calitate a fabricației. Sunt nerăbdător ca, împreună cu viitorii colegi, să lucrăm pentru a crește în continuare competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre”, a declarat Carlos Carrinho.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.