Parazăpezi furate în Dâmboviţa

Nici nu au fost bine montate, că parazăpezile de pe două porţiuni ale DN 7 şi una a DN 71 din judeţul Dâmboviţa au fost furate. Este vorba despre circa 550 de stâlpi metalici, plasa de protecţie şi sârma galvanizată care formau grilajele de protecţie împotriva înzăpezirii şoselei. Poliţia Dâmboviţa caută acum hoţii.

Cercetările au început după ce administratorul drumurilor a anunţat că în două zone de pe DN 7 au fost sustraşi 530 de stâlpi metalici, 120 de kilograme de sârmă galvanizată şi 1.100 de metri liniari de plasă de protecţie care formau grilajele de protecţie împotriva înzăpezirilor.

De asemenea, de pe DN 71, la intersecţia cu drumul judeţean 711 C, au fost furaţi 25 de metri liniari de plasă de protecţie, 12 stâlpi metalici şi 4 kilograme de plasă galvanizată.

Ministrul delegat pentru Marile Proiecte, Dan Şova, declara săptămâna trecută că parazăpezile “sunt în grafic, erau peste 90% instalate astăzi la prânz”, fără a preciza însă pe ce drumuri şi câte asemenea “instalaţii” au fost montate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.