Premiile ARILOG, editia 2015. Competiţia este deschisă

Companiile de logistică din România care au integrate operațiuni de Supply Chain se pot înscrie în competiţia ARILOG Logistics & Supply Chain Awards – ediţia 2015.

„Misiunea ARILOG este de a promova si celebra proiectele logistice din Romania. Incurajam toate companiile, fie ca fac parte dintr-un grup international sau sunt organizatii mici, sa povesteasca si sa se mandreasca cu proiectele pe care le-au implementat, Consideram ca si in Romania se creeaza performanta la standarde internationale”, precizează ARILOG.

Competitia este deschisa pentru orice tip de companie care activeaza in industria logistica si de supply chain sau care are un departament logistic in organizare, dar si pentru organizatii care au integrate operatiuni de supply chain.

Conditia de membru ARILOG nu este obligatorie. Participarea in concurs este gratuita.

Descarca AICI prezentarea generala a competitiei.

Criterii de jurizare pentru Supply Chain Excellence Award – descarca AICI

Criterii de jurizare pentru Best Logistics & Operational Excellence Award  – descarca AICI

Criterii de jurizare pentru Professional of the Year Award – descarca AICI,

La editia din 2014 a Premiilor ARILOG, compania Fashion Days a castigat categoriile Best Logistics & Operational Excellence si Win Win Partnership, calificandu-se in competitia European Gold medal in Logistics & Supply Chain.

In 22 aprilie 2015 a avut loc la Bruxelles Gala de decernare a Premiilor Europene, iar compania Fashion Days a castigat locul al III-lea, concurenta fiind reprezentata de proiecte din toate tarile europene, membre ELA.

Este pentru prima data cand un proiect recomandat de ARILOG – Asociatia Romana de Logistica ocupa un loc pe podiumul european. Acest fapt trebuie sa incurajeze toate companiile din Romania, fie ca fac parte dintr-un grup international sau sunt organizatii mici, sa povesteasca si sa se mandreasca cu proiectele pe care le-au implementat. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.