Rus: Transformăm DJ 102I Câmpina-Valea Doftanei-Săcele în DN, să descongestionăm Valea Prahovei

Ministrul Ioan Rus și reprezentanți ai CNADNR au convenit astăzi, la Ploiești, cu conducerea Consiliului Județean Prahova, transformarea DJ 102 I Câmpina – Valea Doftanei – Săcele în drum național, ca soluție de decongestionare a traficului pe Valea Prahovei.

Ministrul Transporturilor a accentuat importanța rezolvării problemelor legate atât de transportul de persoane, cât  și de mărfuri, precizează un comunicat remis redacției în această seară.

„Am discutat azi despre Valea Doftanei, despre transformarea acelui drum județean de dinante de Câmpina până la Sacele. Cu sprijinul Consiliului Județean și al Prefecturii am putea avea într-o lună de zile toate documentele puse la punct, astfel încât să introducem în Guvern decizia de a materializa acest drum. Drumul Județean 102 I, Câmpina – Valea Doftanei – Săcele, are lungimea de aproximativ 60 km și reprezintă o alternativă viabilă, având în vedere că acest drum ar putea fi modernizat în perioada următoare”, a arătat Ioan Rus, în comunicatul MT.

dj sacele-doftana

„În același timp, studiem posibilitatea unei centuri la Comarnic și una la Bușteni”, a adăugat Ioan Rus. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.