Schneider Electric prezintă la IEAS 2013 soluţii eficiente pentru un viitor durabil

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, va prezenta în cadrul târgului International Electric & Automation Show (IEAS) 2013 cele mai recente soluţii de eficienţă energetică, management al energiei, electroalimentare de siguranţă şi din domeniul energiei regenerabile. În cadrul evenimentului care va avea loc în perioada 10-13 septembrie, în Bucureşti, compania va participa şi cu soluţia EVlink de încărcare electrică, alături de două modele de vehicule electrice Renault, se arată în comunicatul remis redacţiei. 

„Suntem prezenţi la cel mai important târg din domeniul electric şi al automatizărilor industriale cu o ofertă vastă de echipamente şi soluţii dedicate atât companiilor, cât şi sectorului rezidenţial, pentru care am pregătit o serie de noutăţi. Una dintre surprize este  prezenţa vehiculelor electrice Renault, alături de infrastructura noastră de încărcare EVlink. În acest an, am decis să participăm la IEAS cu două zone de expunere – una exterioară, unde vom prezenta soluţia EVlink şi unde se va putea testa utilitara 100% electrică Renault Kangoo Z.E., şi un stand interior cu un concept atractiv”, a declarat Saulo Spaolanse (foto), Preşedinte Schneider Electric România.

Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania

Schneider Electric va prezenta la IEAS soluţia EVlink pentru vehicule electrice, care include, pe lângă staţii de încărcare, şi managementul infrastructurii de încărcare. Oferta companiei în acest domeniu este vastă şi poate fi personalizată în funcţie de necesităţile utilizatorilor, permiţând încărcarea optimizată a vehiculelor electrice în trei moduri (normal, accelerat şi rapid), în orice moment al zilei şi în orice locaţie (acasă, la birou, într-un parc auto, într-un centru comercial etc.). De asemenea, oferta include suport în proiectarea infrastructurii de încărcare, întreţinerea acesteia şi un management simplu şi eficient, care să genereze reduceri de costuri.

Soluţia EVlink a Schneider Electric va fi prezentată în cadrul târgului alături de două modele de vehicule electrice de la Renault, Kangoo Z.E. şi Twizy.

Renault Kangoo Z.E. este prima furgonetă 100% electrică produsă integral de un constructor în uzină şi este comercializată începând cu ianuarie 2012 in Romania. Utilitara Kangoo Z.E. a fost votată „International Van of the Year 2012”, fiind primul vehicul electric din istorie care câştigă acest titlu. Kangoo Z.E. va fi disponibilă pentru test drive în cadrul celor patru zile de târg, în zona exterioară de expunere a Schneider Electric.

La standul Schneider Electric va fi expus şi modelul Renault Twizy. Cu un design atractiv şi cu un concept complet inovator, Twizy reprezintă o soluţie de mobilitate urbană 100% electrică.

O altă noutate cu care Schneider Electric participă la IEAS 2013 o constituie soluţia Prisma Med pentru spitale. Sălile de operaţii necesită o disponibilitate şi o calitate a energiei impecabile pentru a oferi siguranţa maximă a pacientului. Pentru a răspunde acestei cerinţe, Schneider Electric oferă o soluţie inovativă şi sigură de distribuţie şi monitorizare a energiei electrice pentru blocurile operatorii, în conformitate cu standardul IEC 60364-7-710. Soluţia clasică a Schneider Electric include un sistem de monitorizare permanentă a izolaţiei pentru a informa, în timp real, personalul de întreţinere şi cel medical, în cazul producerii unui defect electric în sala de operaţii.

Divizia de IT a companiei, APC by Schneider Electric, va fi şi ea prezentă la acest târg cu UPS-ul MGE Galaxy 300. Acesta reprezintă o soluţie eficientă şi fiabilă pentru protecţia camerelor de servere mici, clădirilor comerciale şi unităţilor tehnice, evitând pierderile de date şi întreruperile de energie electrică în cazul aplicaţiilor de tip „mission-critical”. De asemenea, MGE Galaxy 300 asigură reducerea consumului de energie electrică, a pierderilor de căldură şi a dimensiunilor sistemului de distribuţie electrică. UPS-ul permite monitorizarea şi managementul, local sau de la distanţă, prin intermediul unui card de comunicare incorporat, cu o interfaţă simplă Web/SNMP şi cu un afişaj uşor de utilizat, disponibil în 18 limbi.

Printre noutăţile pe care Schneider Electric le va prezentata la IEAS se numără şi soluţia preconfigurată KNX dedicată sectorului rezidenţial, dezvoltată pentru a transforma locuinţele în case inteligente. Soluţia are la bază standardul KNX, care reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de reducere a consumului de energie, combinând toate funcţiile clădirii într-un sistem inteligent.

Printre soluţiile deja cunoscute cu care Schneider Electric va fi prezentă la târg se numără Acti 9, primul sistem modular complet pentru distribuţia electrică finală, aplicabil tuturor tipurilor de clădiri, şi SoMachine, o soluţie special creată pentru a ajuta producătorii de echipamente OEM să-şi dezvolte, programeze şi monitorizeze maşinile utilizând o singură platformă software. De asemenea, oferta companiei în cadrul acestui eveniment va include soluţii pentru domeniul energiei regenerabile.

IEAS 2013 va avea loc la Palatul Parlamentului, începând de marţi, 10 septembrie, până vineri, 13 septembrie. Reprezentanţii Schneider Electric pot fi găsiţi la standul A4 din Sala Unirii, precum şi în zona exterioară.

Despre Schneider Electric (www.schneider-electric.com/ro )

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 140 000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2012, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.