Schneider Electric prezintă soluții pentru provocările urbane, la Summitul Mondial al Orașelor Inteligente din Barcelona

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, va participa pentru al patrulea an consecutiv la Summitul Mondial al Orașelor Inteligente (Smart City Expo World Congress – SCEWC), care va avea loc în Barcelona, în perioada 18-20 noiembrie. Compania va explica, în cadrul acestui eveniment, cum își propune să rezolve provocările urbane și va prezenta experiența și know-how-ul câștigate în cele peste 200 de proiecte în care este implicată în prezent în diverse orașe ale lumii.

Unul dintre proiectele acestui an cu care Schneider Electric va participa la Summitul de la Barcelona este cel care vizează transformarea orașului Boston într-un smart city, printr-un program de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră cu 15% până în 2020 și cu 80% până în 2050.

De asemenea, poveștile de succes care vor fi prezentate de Schneider Electric la această ediție a summitului vor include proiecte din Hong Kong, Carson City, Barcelona și Lyon, care acoperă sectoare variate precum managementul apei, îmbunătățirea eficienței orașelor sau optimizarea consumului de energie.

Schneider Electric trimite la Barcelona o delegație importantă de specialiști care vor împărtăși publicului viziunea și expertiza companiei privind viitorul sectorului orașelor inteligente.

Astfel, Charbel Aoun, Vice-President Smart Cities, va vorbi despre provocarea inovației și a unei guvernanțe deschise, Alistair Pim, Vice-President for Business Development and Alliances, va aborda subiectul energiei inteligente pentru orașe, Donald C. Clark, Vice-President for Software Solutions, va ține un discurs despre cele mai recente dezvoltări legate de „Internetul Lucrurilor” („Internet of Things”), iar Maria Serrano, Director of Smart Cities Centre of Excellence, va discuta despre îmbunătățirea managementului orașelor pentru furnizarea de servicii mai bune.

În plus față de implicarea Schneider Electric în proiecte din diferite orașe, un punct cheie pentru transformarea orașelor inteligente în realitate constă în integrarea diverselor sisteme într-un cadru coerent, care să permită colaborarea, împărtășirea de date și managementul informațiilor în timp real.

Compania va prezenta la summit o serie de soluții inovatoare, două dintre acestea fiind concentrate pe managementul traficului și pregătirea pentru condiții meteorologice nefavorabile. Cu ajutorul know-how-ului câștigat de companie prin achiziția Ivensys, aceste soluții consolidează poziția Schneider Electric de jucător cheie în crearea de platforme pentru dezvoltarea orașelor inteligente.

Schneider Electric la Smart City Expo Barcelona

De-a lungul anilor, Schneider Electric a devenit o companie de referință în domeniul orașelor inteligente, datorită capacităților sale de dezvoltare tehnologică, precum și datorită rolului de promotor în implementarea și execuția proiectelor de smart cities. Compania a început dezvoltarea primului său Centru de Excelență în domeniul orașelor inteligente, în Barcelona. Acest Centru de Excelență își propune să devină spațiul în care orașele inteligente se vor transforma în realitate.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric (www.schneider-electric.com/ro) oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial.

Cei peste 150.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.