Surprize pentru clienţii Mit Motors

Rețeaua de service auto Mit Motors (reparator autorizat al mărcilor Kia și Mitsubishi) a pregătit o serie de surprize celor care le vor trece pragul: pe lângă reduceri substanțiale la o serie de produse și servicii, au șansa să câștige un weekend la volanul noului Kia Sorento sau a noului Mitsubishi Outlander (în funcție de opțiunea fiecăruia).

Promoția se va desfășura până la 31.05.2013, iar singura condiţie pentru clienţi este să efectueze revizia autoturismului în cadrul service-urilor Mit Motors, folosind piese și materiale furnizate în totalitate de Mit Motors (la care beneficiază, în plus, de o reducere de 15% din prețul de achiziție).

Toți cei care vor respecta această regulă vor fi înscriși la o tombolă, al cărei premiu este un weekend în compania fie a noului Kia Sorento, fie a noului Mitsubishi Outlander, informează, marţi, compania.

Pe lângă această oportunitate, clienților Mit Motors li s-au pregătit și alte surprize. De exemplu, la montajul anvelopelor de vară ei vor putea beneficia de o reducere de 15%, iar clienților fideli (celor care au efectuat în ultimul an calendaristic întreţinerea periodică într-unul din service-urile Mit Motors) li se va face o inspecție rapidă gratuită a autoturismului (control rampă, verificare vizuală stare sisteme frânare, direcţie, suspensie, iluminare, verificare nivele, presiune roţi, test baterie).

Mai mult, dacă vor fi descoperite nereguli în urma acestei inspecții rapide, prețurile pentru manoperă și pentru reperele ce urmează a fi înlocuite, în cazul unei reparații, vor fi reduse, la rândul lor, cu 15%.

Şi în cazul efectuării reviziilor periodice, respectând în totalitate prevederile planului de mentenanță comunicat de producător, Mit Motors va oferi același discount de 15% pentru piese și manoperă, dacă achiziționarea în totalitate a materialelor în cauză se va face de la Mit Motors Int.

Noul Outlander

Despre Mit Motors Internaţional (www.mit-motors.ro )

Înfiinţat din anul 1998, centrul auto MIT MOTORS INT îşi concentrează activitatea strict pe vânzarea, întreţinerea şi reparaţia automobilelor. De asemenea, centrul auto MIT MOTORS INT, oferă spre achiziţie autovehicule rulate, cu garanţie, ce pot fi preluate în sistem leasing sau în rate. Un serviciu ce vine în ajutorul potenţialilor clienţi, este serviciul de tip buy-back pentru toate mărcile pe care centrul le comercializează: Mitsubishi, KIA, Isuzu şi Temsa.

Despre Kia (www.kia.ro )

Kia, o marcă a vehiculelor de calitate construite pentru cei cu spirit liber, a fost fondată în anul 1944, fiind cel mai vechi producător de vehicule motorizate din Coreea de Sud. Anual sunt produse peste 2,7 milioane de autovehicule în nouă unități de producție construite în cinci țări, ca mai apoi să fie comercializate în aproximativ 150 de țări pe glob.

Compania are peste 47.000 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 42 de miliarde USD. Ca și implicare în activități conexe, Kia este sponsorul principal al competiției Australian Open și partener oficial al FIFA.

Sloganul companiei “The Power to Surprize” reprezintă angajamentul luat de producător de a surprinde lumea prin experiențele oferite de produsele sale, care depășesc întotdeauna așteptările. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.