Târg de locuri de muncă în construcţii

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor organizează un nou târg de locuri de muncă destinat exclusiv sectorului de construcţii, în data de 27 martie, la Palatul Copiilor din Bucureşti. Este a doua ediţie a acestul eveniment, prima desfăşurându-se în aceeaşi locaţie şi la aceeaşi dată, anul trecut.

Potrivit organizatorilor, acest eveniment social şi non-profit facilitează întâlnirea dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

La ediţia de anul trecut, târgul a înregistrat un adevărat succes, având peste 1.000 de vizitatori. La eveniment au participat peste 30 de companii de renume din domeniul construcţiilor, ce au avut disponibile în cadrul târgului peste 500 de locuri de muncă.

„Atât reprezentanţii companiilor, cât şi persoanele aflate în căutarea unui job în construcţii au apreciat calitatea evenimentului şi specializarea lui pe un singur sector”, precizează organizatorii.

Detalii, pe site-ul oficial al proiectului https://www.picas.org.ro .

Târgul de locuri de muncă este organizat în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”.

Informaţii detaliate, la https://www.picas.org.ro/ .

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.