Top Scania Driver Support pentru clienţii conectaţi

Scania România a realizat topul Scania Driver Support, pentru a-i premia pe șoferii din companiile cu cele mai bune rezultate în transportul economic. Monitorizarea rezultatelor s-a realizat prin intermediul sistemului Scania Communicator C200, fiind urmăriți parametrii de utilizare ai vehiculului și stilul de condus al șoferului.

Scania se perfecționează continuu pentru a oferi noi metode de exploare optimă a camionului de la aerodinamica, cutia de viteze, sistemul de propulsie, motor, sistemul de pilot automat – Active Prediction etc. și până la conceptul Ecolution, prin care se urmărește specificarea corecta a vehicului împreuna cu un set de servicii menite să se plieze perfect. Premierea șoferilor și a companiilor care efectuază un transport economic este o altă modalitate prin care Scania demonstrează încă o dată cât de mult se concentrează pe promovarea unui transport cât mai sustenabil.

Topul Scania Driver Support (SDS) a fost realizat pentru camioanele care efectuează transport pe distanțe lungi. Clasamentul pentru anul trecut a fost făcut în funcție de următorii parametri: distanța parcusă (peste 80.000 km/an), Scania Driver Support (anticipare, mers în pantă, frânare), mers din inerție, viteza medie, consum optim.

Anul trecut cele mai bune performanțe au fost obtinute de Cătălin Voicu (foto), șofer de la compania Wheels Spedition, care conduce un Scania R440. Acesta a obținut pe o distanță de 127.448 km, o medie generală SDS – 98% (cu 99% pentru anticipare, 95% mers în pantă, 100% pentru folosirea frânelor), peste 27.1% mers din inerâie, o viteză medie de 68.3 km/h și un consum de 28.5 l la 100 km.

scania Wheels_Catalin Voicu
Cătălin Voicu

Următorul clasat este tot un șofer de la compania Wheels Spedition: Tudorică Guţă, cu un rulaj de 143.781 km, o medie generală SDS – 97% (cu 99% pentru anticipare, 93% mers în pantă, 100% pentru folosirea frânelor), peste 24.8% mers din inerție, o viteză medie de 71.1 km/h și un consum de 28.5 l la 100 km.

tabel scania

Datorită celor peste 1.776 de vehicule Scania pe traseu conectate între ele, s-a putut observa o mai bună exploatare a vehiculeleor și o scădere constantă a consumului de carburant. ”Pe lângă optimizările făcute de Scania, pregătirea șoferilor și creșterea gradului de conștientizare a ceea ce înseamnă autonomie operațională totală și sustenabilitate, contribuie semnificativ la menținerea unui consum optim”, a precizat Rares Motoacă, responsabil Scania Driver Support în cadrul Scania România.

La nivel global, Scania este unul dintre principalii producători de camioane și autobuze pentru

transporturi de tonaj mare, de motoare industriale și maritime. Produsele tip service reprezintă o parte din ce în ce mai mare a operațiunilor companiei, ceea ce garantează clienților Scania soluții de transport eficiente din punct de vedere financiar și al timpilor înregistrați. De asemenea, Scania oferă servicii financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.