Udrea dezminte ca ar fi amenintat-o pe Sorina Placinta: Ponta e un trist politruc ce se deda la intoxicari grosolane”

Elena Udrea neaga ca ar fi amenintat-o pe Sorina Placinta, asa cum a sustinut presedintele PSD Victor Ponta. Ea il califica pe liderul USL drept “un trist politruc care se deda la intoxicari dintre cele mai grosolane”. Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, vineri, de la tribuna, ca senatorul Sorina Placinta a fost amenintata, intr-o discutie avuta in plenul Parlamentului, de liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea. El i-a cerut premierului Ungureanu sa ia act de faptul ca senatorul Sorina Placinta a fost amenintata, in plen, de catre Elena Udrea.

“Dezmint categoric prostiile spuse de Victor Ponta. Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta sau pe oricine altcineva sa voteze sau nu motiunea de cenzura. Sorina e un om la care tin foarte mult. Am investit foarte multa incredere in ea si ma bucura faptul ca nu a votat motiunea”, scrie Elena Udrea, intr-o postare pe Facebook. Ea sustine ca Victor Ponta “dezinformeaza ca de obicei”.

“Sorina Placinta a fost amenintata de doamna in alb, doamna Alba ca Zapada Elena Udrea, sub privirile noastre, chiar in sala de plen”, a spus Victor Ponta, de la tribuna Parlamentului. Ulterior, dupa votarea motiunii de cenzura si caderea Guvernului Ungureanu, Ponta a revenit cu afirmatiile despre amenintarea Sorinei Placinta.

La randul sau, deputatul Lia Olguta Vasilescu a urcat dupa Ponta la tribuna si a spus ca Sorina Placinta a fost sechestrata, fiind incuiata in cabinetul deputatei PDL, Raluca Turcan.

Zvonuri despre intrarea Sorinei Placinta in PNL

Reactiiile celor doi reprezentanti ai PSD au avut loc dupa ce au circulat informatii privind trecerea Sorinei Placinta la PNL, ulterior ea fiind vazuta plangand intr-o discutie cu Elena Udrea. Dupa aceasta discutie, Placinta a parasit plenul, spunandu-le ziaristilor pe un ton agresiv: “Intrati in vietile oamenilor, nu pastrati nicio clipa nimic privat. Da, pe dumneavoastra, pe ziaristi (sunt suparata, n.r.)!”.

Intrebata insistent de ce a plans in plen, Placinta a raspuns: “Am plans in plen pentru ca ma doare burta, pentru ca nu va mai saturati sa umblati dupa familia mea, dupa familiile tuturor”. Reporterii au intrerupt-o si au intrebat-o daca a fost amenintata.

“Pe mine in secolul XXI nu ma poate ameninta nimeni! Ati incercat dumneavoastra si ati facut-o suficient cu fiul meu”, a adaugat Placinta, care a vrut sa plece si le-a cerut celor care o insoteau sa inchida usa. Reporterii au mai apucat sa o intrebe daca va vota motiunea, la care ea a raspuns: “Da, votez!”. Ea nu a mai participat la votul asupra motiunii de cenzura a USL. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.