Parteneriat Müller Dairy RO – Whiteland Logistics

Începând cu luna aprilie, compania Müller Dairy a decis încheierea unui parteneriat cu Whiteland Logistics, în scopul externalizării serviciilor logistice la nivel naţional. Serviciile de depozitare, manipulare, pregătire comenzi, livrări către clienţi (reţele internaţionale, distribuitori sau magazine din retailul tradiţional), precum şi serviciile cu valoare adaugată vor fi efectuate integral de firma Whiteland Logistics.

Prin externalizarea serviciilor, Müller urmăreşte eficientizarea distribuţiei, căutând să ofere alături de Whiteland servicii de înaltă calitate ître un număr cât mai mare de clienţi. Compania Müller Dairy se va axa pe dezvoltarea brandului şi pe marketing-ul produselor, se arată în comunicatul remis redacţiei şi pe care îl publicăm integral.

Soluţia logistică oferită a fost customizată pe nevoile specifice ale companiei Müller, realizându-se o integrare până la cel mai detaliat nivel de informaţii, prin intermediul unor interfeţe IT.

De mai bine de 100 de ani, Müller este recunocut pentru grija faţă de gust şi calitatea excepţională a produselor. Müller este un important producător de lactate la nivel european, fiind îndrăgit şi unanim recunoscut în toată Europa, având 11 fabrici şi peste 9.000 de angajaţi.

Povestea Müller – care cuprinde multa ambiţie, pricepere şi exigenţă germane, dar şi foarte multă inovaţie – a ajuns în România în 2008. Fie ca alegi iaurturile simple, laptele sau smântâna Müller, iaurturile cu bucăţi, piure sau spumă de fructe, deserturile sau băuturile pe bază de lapte, te bucuri de o experienţa inedită, plină de savoare.

Whiteland Logistics, membra a Nagel–Group, este o companie specializată în logistică la temperatură controlată pentru produse alimentare, cu o experienţă de peste 19 ani pe piaţa românească. Are un depozit central la Bucureşti şi alte 11 depozite în oraşe principale din ţară, utilizând sisteme informatice dezvoltate special pentru specificul activităţii logistice (ERP, WMS,TMS), fiind certificată ISO 22.000.

Pe lângă servicii de logistică la nivel naţional, Whiteland Logistics oferă şi servicii logistice la nivel european, prin intermediul reţelei Nagel-Group, lider german în logistică la temperatură controlată pentru produse alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.