UniCredit Bank lansează eGenius și eGeniusWEB

UniCredit Bank extinde portofoliul de soluții de banking pentru transformarea digitală a companiilor, prin lansarea unei soluții modulare de acceptare la plată pentru e-commerce, care vine în sprijinul celor ce își doresc să deschidă un magazin online într-un mod simplu, rapid și sigur.

Prin cele două module, eGenius și eGeniusWEB, UniCredit Bank oferă soluții adaptate tipului de business, punând la dispoziția celor care își doresc să deschidă un magazin online multiple beneficii, de la suport pentru integrare rapidă, siguranță prin plăți 3D Secure și până la vizibilitate în online și pe rețelele sociale, prin opțiune integrată de share pe aceste platforme.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și vrem să le oferim soluțiile digitale care îi pot ajuta ca afacerile să ajungă la cât mai mulți oameni, atât din țară, dar și din afara ei. Online-ul le oferă antreprenorilor un loc de dezvoltare generos, iar acest potențial este pus în valoare prin soluțiile de acceptare la plată  pentru e-Commerce dezvoltate de către UniCredit. Pentru IMM-uri beneficiul principal pe care îl oferă soluțiile de acceptare la plată pentru e-Commerce UniCredit este că le facilitează deschiderea unui magazin virtual, iar pentru companiile mari cele mai mari avantaje țin de integrarea rapidă, de oferirea de soluții complete de implementare și timpul economisit în activarea și buna funcționare a e-shop-urilor. În plus, ambele soluții permit obținerea de rapoarte detaliate pentru business și vânzări, un avantaj foarte util pentru beneficiari”, a declarat Antoaneta Curteanu, vicepreședinte al Directoratului UniCredit Bank şi Coordonator al Diviziei de Retail. 

Modulul de e-Commerce eGenius este soluția adaptată tipului de afacere, IMM sau companii mari, simplu de integrat cu cele mai utilizate shopping cart-uri și pregătită să susțină creșterea sustenabilă a business-ului. Magazine online care beneficiază de eGenius se bucură de:

 • Integrare plug and play cu cele mai utilizate 4 shopping cart-uri (MAGENTO, WOOCommerce, PRESTASHOP, SHOPIFY),
 • Posibilitate de integrare alternativă și prin API,
 • Suport dedicat pentru e-shop, care facilitează integrarea rapid și eficient,
 • Siguranță în realizarea plăților prin tranzacții 3Dsecure,
 • Posibilitatea de a verifica oricând tranzacțiile, fără a îngreuna procesul de cumpărare,
 • Platformă avansată de monitorizare, flexibilă și intuitivă care generează rapoarte complexe   și oferă integrare ușoară cu soluțiile de contabilitate.

Modulul de e-Commerce eGeniusWEB este soluția ideală pentru afaceri aflate la început de drum sau în plină dezvoltare. Soluția este prevăzută cu funcționalități inovatoare și ajută în dezvoltarea unui business stabil și solid, oferind antreprenorilor:

 • Posibilitatea de a oferi cumpărătorilor acces non-stop la magazinul online atât de pe desktop, dar și de pe telefonul mobil,
 • Opțiune integrată de share pe platformele de socializare (Facebook, Twitter),
 • Website integrat, care poate fi personalizat și actualizat cu produsele antreprenorului, fără costuri de dezvoltare, simplu și rapid,
 • Integrare fără niciun alt cost a plăților cu cardul, 
 • Integrare plug and play cu 11 shopping cart-uri.

Soluțiile de e-Commerce eGenius și eGeniusWEB, oferite de UniCredit Bank, reprezintă un sprijin adus mediului de business, prin susținerea creșterii afacerilor indiferent de tipul și gradul de dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.