UPS conectează de 25 de ani afacerile din România la economia globală

UPS aniversează 25 de ani de prezență în România, perioadă în care a sprijinit cu succes companiile locale de toate dimensiunile să se conecteze la economia globală. Compania este prezentă pe piața locală încă din 1990, fiind primul integrator de servicii de logistică și curierat cu reprezentanță în România, prin intermediul contractorului de servicii autorizat Romtrans.

Începând cu anul 2000, UPS a oferit servicii pe piața locală prin intermediul subsidiarei Trans Courier Service, pe care a achiziționat-o în 2008.

„Cu un sfert de secol de prezență locală, cu o echipă puternică și servicii adaptate nevoilor oricărei companii, indiferent de dimensiune sau industria în care activează, UPS sprijină clienții din România să beneficieze de avantajele comerțului global și să își crească avantajele competitive”, declară Tim Helsen (foto), Managing Director UPS, România, Grecia și Ungaria.

În prezent, UPS România are două centre operaționale în țară, în Otopeni și în Timișoara, precum și un punct pentru logistică pe bază de contract în Otopeni. Centrele operaționale UPS România se conectează la rețeaua globală UPS prin intermediul a două zboruri zilnice dedicate între aeroporturile Otopeni, respectiv Timișoara, și principalul centru aerian european al UPS din Köln/Bonn, Germania.

Anul trecut, UPS a inaugurat centrul operațional regional relocat din Timișoara, un punct cheie de legătură pentru companiile din vestul și centrul țării cu piețele internaționale. Având un spațiu de depozitare de peste 400 de metri pătrați, în facilitatea situată în cartierul Ghiroda, în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, sunt desfășurate operațiuni de sortare, depozitare, expediere și distribuție, și colectare a coletelor atât pentru serviciile de livrare UPS Express®, cât și pentru UPS Standard®.

Soluțiile UPS furnizate în centrul din Timișoara sunt potrivite în mod special pentru a deservi clienți din principalele industrii din regiune, precum: automotive (componente auto), industria electronică și high tech, confecții – textile și servicii profesionale. 

Această investiție a fost realizată după îmbunătățirea timpilor de tranzit pentru transporturile către două centre importante de business și industriale din vestul și centrul țării, Oradea, respectiv Sibiu.

UPS România are o flotă de transport rutier compusă din 80 de vehicule deținute de UPS și de subcontractori și un număr de 135 de angajați.

UPS (NYSE: UPS)  www.ups.com este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații, pe blog.ups.com. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.