USL a cheltuit 174.000 de euro pe mitingul de la Arena Naţională. De Ziua Mondială a Sărăciei

Cu totul întâmplător, mitingul USL de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare a fost organizat miercurea trecută pe Arena Naţională din Bucureşti exact de Ziua Mondială a Sărăciei şi a costat „în jur de 139.000 de euro, fără TVA”, potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea. Adică aproape 174.000 de euro, cu TVA. 

Din această sumă, 40.000 euro s-au dat pe închirierea stadionului, iar restul s-a cheltuit pe pază, curăţenie, branding şi tipărire de materiale electorale, a precizat sâmbătă, la Antena 3, Liviu Dragnea.

El a spus că transportul susţinătorilor USL din ţară a fost suportat din cotizaţiile membrilor de partid, de către fiecare organizaţie judeţeană în parte. La eveniment au fost 80.000 de participanţi, potrivit liderilor USL, dar din imagini se estimează că au fost circa 65.000, exact capacitatea stadionului.

Suma este însă de aproape 10 ori mai mică decât cea vehiculată de vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, în urmă cu două zile, care susţinea că mitingul a costat 1,4 milioane de euro.

Ea a declarat că ar trebui constituită o comisie parlamentară de achetă privind provenienţa banilor, întrucât „în urmă cu 5 luni PSD era falit şi umbla din poartă-n poartă să-şi plătească datoriile”.

Magda SEVERIN

1 COMENTARIU

  1. Da,asta e dragnea. E omul care la sudnpesarea lui Traian Basescu spunea ca s-a saturat sa-i “s…p…” lui Hrebenciuc. Si ameninta cu sudnpesarea din functie. Suspendare care s-a produs “putin” in BPN si a fost retrasa in usa, la terminarea sedintei..pe motiv ca se mai gandeste ” putin”. Acelasi om care, la Brasov, ii spunea lui Viorel Hrebenciuc ce mare lider de partid e el, cat de mult il stimeaza, pentru ca i-a aratat lui Tariceanu ca negocierile cu PSD nu sunt de joaca( negocierile pe motiune esuasera atunci). Acelasi om, care la aceeasi masa de la Brasov, ii spunea aceluiasi Hrebenciuc ca se autosuspenda iar sau isi depune mandatul ” putin” daca Ion Iliescu nu e exclus din partid. Acelasi om care se vaita ca nu poate sa faca campanie din cauza aceluiasi om- Ion Iliescu. Acelasi om, acelasi dragnea, care a doua zi nu mai recunostea nimic… Am continuat eu. Asa ca, sincer, nu stiu saptamana asta pe care dragnea o sa-l vezi… Continuam?

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.