Vandalizarea magazinului de telefoane de catre ultrasi

Politia Capitalei a facut publice imagini din inregistrarea video a camerei de supraveghere instalata in magazinul de telefoane mobile de pe Bd I.C. Bratianu vandalizat in timpul protestelor violente de duminica, 15 ianuarie. Politistii au identificat pana acum 7 persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 39 de ani.

“In noaptea zilei de 15.01.2012, in jurul orei 22.30, persoane necunoscute, prin spargerea geamurilor si profitand de manifestatiile publice violente care au avut loc atat la Piata Universitatii cat si in zona Pietei Unirii, au patruns in punctul de lucru al unei societati comerciale situata in B-dul I.C. Bratianu, de unde au sustras mai multe telefoane mobile si accesorii, valoarea prejudiciului fiind estimata la aproximativ 25.000 de lei”, precizeaza Politia, intr-un comunicat.

Prejudiciul a fost 50% recuperat, iar politistii incearca in prezent sa identifice toate persoanele implicate in acest incident.

Cercetarile sunt continuate de Sectia 10 Politie, pentru identificarea tuturor autorilor si tragerea la raspundere penala a acestora, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si distrugere. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.