Whiteland Logistics s-a relocat într-un depozit nou la Timişoara

Începand cu 23 septembrie, Whiteland Logistics şi-a mărit capacitatea de depozitare prin mutarea depozitului din Timişoara într-o locaţie nouă, mai mare, în localitatea Ghiroda, informează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

Noul depozit Whiteland Logistics de clasa A are o suprafaţă totală de 1.700 mp, din care 1.120 mp la temperatură de refrigerare şi 580 mp la temperatură ambientală.

Depozitul dispune de rampe de încărcare/descărcare pentru camioane şi de van-uri.

Această schimbare a depozitului face parte din strategia Whiteland Logistics de dezvoltare a operaţiunilor logistice pe partea de vest a ţării, de optimizare a timpilor de livrare pentru distribuţia în zona respectivă şi, de asemenea, de scurtare a timpilor de livrare pentru produsele care sosesc din afara ţării.

Whiteland Logistics este o companie specializată în logistică la temperatură controlată pentru produse alimentare, cu o experienţă de peste 19 ani pe piaţa românească. Are un depozit central la Bucureşti şi alte 11 depozite în oraşe principale din ţară.

Whiteland Logistics oferă servicii integrate de logistică: transport internaţional şi naţional, warehousing, distribuţie atât la nivel naţional, cât şi european, precum şi servicii cu valoare adaugată (etichetări, coîmpachetări etc).

Compania utilizează sisteme informatice de profil, dezvoltate special pentru specificul activităţii logistice (ERP, WMS,TMS), este certificată ISO 22.000 şi a avut o cifră de afaceri de 6,9 milioane euro în 2012.

Începand din iulie 2011, Whiteland Logistics a devenit partener cu Nagel Group, lider german în logistică la temperatură controlată pentru produse alimentare. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.