Camioanele Nikola propun o nouă soluție de navigație

Camioanele Nikola cu emisii zero (atât BEV, cât și FCEV) integrează, acum, așa-numita soluție de localizare what3words.

what3words este o tehnologie de localizare precisă, care își propune să ofere încredere clienților Nikola în acuratețea adreselor lor, asigurând livrări la timp și o experiență excepțională pentru clienți.

Sistemul a împărțit globul într-o grilă de circa un metru pătrat și a atribuit fiecăreia o combinație unică de trei cuvinte, cunoscută sub numele de adresa what3words. Aceasta înseamnă că fiecare intrare în depozit, punct de predare și ușă de livrare ascunsă are propria sa adresă what3words unică. Se așteaptă ca această integrare să îmbunătățească experiența șoferului, oferind o metodă concisă și precisă pentru introducerea adresei și va încerca, de asemenea, să simplifice introducerea poziției prin voce sau text, oferind rapiditate.

Această tehnologie avansată va fi încorporată în camioanele cu zero emisii ale lui Nikola, în 2024. În peisajul vehiculelor comerciale, precizia este primordială, pentru a evita întârzierile și întreruperile. Avantajul suplimentar al simplificării introducerii adresei, prin voce sau prin text, consolidează și mai mult angajamentul de a oferi șoferilor o experiență eficientă.

Dan ATHANASIU

dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.