DHL cumpără 178 IVECO S-Way CNG

În Era Electromobilității, DHL alege să folosească gazul natural, pentru a-și reduce amprenta de carbon și plasează o comandă pentru 161 de camioane 4×2 cu o autonomie de până la 670 km și alte 17 camioane 6×2, motor de 13 litri și 460 CP și o autonomie care se apropie de 1.000 km.

DHL rămâne, încă, pe gaz

Camioanele IVECO S-Way CNG vor fi folosite de divizia sa de corespondență și colete, care are, acum, peste 450 de vehicule alimentate cu gaz natural comprimat. Pregătite pentru utilizare cu biometan, noile camioane vor permite o reducere semnificativă a emisiilor generate de activitățile de transport ale DHL, în Germania.
Cele 161 IVECO S-Way CNG vor fi livrate în versiuni cu o cabină AD190S34/P și vor fi folosite pentru rute pe distanțe scurte și zilnice. Vehiculele dispun de un șasiu standard 4×2 cu GVW de 19 tone, o cabină standard Active Day cu un acoperiș coborât și un motor CNG de 9 litri, capabil să livreze 340 CP și să respecte standardul de emisii Euro VI. Pe ambele părți, sunt instalate patru rezervoare de gaz cu o capacitate de 80 kg pe latură. Cu un total de 160 kg de CNG, camioanele oferă o autonomie de până la 670 km.
Celelalte 17 camioane IVECO S-Way CNG sunt echipate cu șasiu AS260S46Y/FS CM CNG și vor fi utilizate pentru transportul între hub-uri. Aceste vehicule au un șasiu standard 6×2 cu axă directoare, cabină spațioasă Active Space și un motor CNG de 13 litri, capabil să livreze 460 CP și să respecte standardul de emisii Euro VI. În acest caz, autonomia vehiculelor este aproape de 1.000 km.

Explicatie foto:

Dan ATHANASIU
dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.