eActros 600. Teste încheiate

Timp de aproximativ cinci săptămâni, la temperaturi de până la 44 de grade Celsius, Mercedes-Benz eActros a finalizat testele de vară în Spania.

Mercedes-Benz eActros 600, în teste de vară

Cea mai nouă versiune a eActros, cunoscută anterior ca eActros LongHaul, va fi prezentată oficial în octombrie și va fi produsă începând cu 2024. Lista de testare a variat de la funcționalitatea sistemului de aer condiționat la temperaturi ridicate la performanța grupului de propulsie electric și a managementului termic al bateriei până la măsurători în timpul proceselor de încărcare la stațiile de încărcare rapidă.

După finalizarea testelor, prototipul a rulat încă peste 2.000 de kilometri de la Granada prin Valencia, Barcelona, ​​Montpellier până în Germania. eActros 600 a fost supus la proceduri de testare riguroase încă de anul trecut. După testele de iarnă în Finlanda la temperaturi până la minus 25 de grade Celsius și testele inițiale pe drumurile publice, camionul electric a trebuit acum să muncească la peste 40 de grade Celsius în Spania. 

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.