Greenflux integrează punctele de încărcare Milence

Furnizorul olandez de software de încărcare Greenflux își extinde rețeaua pentru a include puncte de încărcare electrică pentru vehiculele de marfă grele.

Stațiile de încărcare vor fi disponibile pentru un mare număr de tipuri de vehicule

Compania, parte a DKV Mobility, a semnat un acord cu societatea mixtă de încărcare a camioanelor electrice Milence. Ca parte a acordului, clienții Greenflux vor avea acces la încărcătoare rapide pentru camioanele electrice operate de Milence. Milence este societatea furnizoare de servicii de încărcare creată de Daimler Truck, Grupul Traton și Grupul Volvo. Ea construiește o rețea de stații de încărcare rapidă pentru camioane electrice grele și autocare electrice pentru transportul pe distanțe lungi.

Milence a deschis primul parc de încărcare în Olanda, la începutul lunii decembrie. Societatea mixtă se concentrează pe locații de-a lungul unor rute importante pentru călătorii pe distanțe lungi și, mai ales, pentru transportul de marfă. Milence va construi, de asemenea, parcuri de încărcare în noduri importante, Vrea să înființeze 1.700 de puncte de încărcare până la sfârșitul anului 2027 – în prezent cu puncte de încărcare CCS de 400 kW, iar mai târziu, cu standardul de încărcare MCS de un megawatt.

De asemenea, Greenflux își extinde parteneriatul existent cu XXImo. Prin integrarea rețelei de încărcare pentru vehicule electrice GreenFlux în ecosistemul XXImo, șoferii de mașini utilitare pot accesa peste 500.000 de puncte de încărcare publice din Europa, indiferent de marca vehiculului sau de operatorul punctului de încărcare.

XXImo este o platformă europeană de plată și mobilitate care lucrează cu Greenflux de opt ani. Potrivit comunicatului de presă, extinderea parteneriatului reafirmă angajamentul XXImo de a „eficienta experiența pentru călătorii de afaceri, asigurând o acoperire de 100% a stațiilor de încărcare din întreaga Europă”.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.