Lion Electric a prezentat noul său cap tractor 6×4

Compania canadiană Lion Electric a dezvăluit noul cap tractor complet electric Lion8, destinat tractării semiremorcilor.

Lion8 dispune de două punți motrice, fiecare având propriul său motor.

Cu o capacitate a bateriei de până la 630 kWh, oferind o autonomie de până la 440 de kilometri, tractorul Lion8 este proiectat atât pentru putere, cât și pentru fiabilitate. Încărcarea la 80%, la putere maximă, poate fi realizată în aproximativ 1,5 ore, asigurând productivitate maximă.

Dispunând de o configurație 6×4, cu două punți având motoare și reductoare cu 2 viteze integrate, Lion8 asigură o distribuție optimizată a puterii și eficiență. Cabina avansată proiectată de Lion, de inspirație europeană, oferă șoferului vizibilitate și manevrabilitate.
Tractorul Lion8 întruchipează angajamentul nostru de a depăși limitele posibilităților în transportul modern de marfă”, a declarat Marc Bedard, CEO-fondator Lion. „Suntem încântați să introducem un vehicul care nu numai că îndeplinește, ci și depășește cerințele riguroase ale nevoilor actuale de transport, deoarece stabilește un nou standard pe piața camioanelor electrice, combinând performanța, eficiența și protejarea mediului. Vehiculele noastre electrice special construite reprezintă piatra de temelie a viziunii noastre pentru un viitor durabil.

Dan ATHANASIU
dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.