Motoare Cummins cu hidrogen

Taylor Machine Works și Cummins fac planuri pentru a integra motoarele Cummins de 6,7 litri și 15 litri, cu hidrogen, în familia de utilaje grele.

Unele dintre utilajele Taylor Machine Works de până la 60 de tone vor avea motoare tradiționale dar alimentate cu hidrogen.

Această colaborare va ajuta la realizarea obiectivelor de decarbonizare ale piețelor industriale de oțel, produse din lemn, beton, petrol și gaze și operațiuni portuare.

Motoarele Cummins alimentează o mare parte din cele peste 100 de modele diferite de stivuitoare produse de Taylor pentru industria de transport greu. Colaborarea dintre cele două companii datează de mai bine de jumătate de secol.

Adăugarea H2ICE la combinația de soluții așa-numite zero carbon (camioane electrice cu baterie și camioane cu celule de combustibil cu hidrogen) va reduce, de asemenea, sarcina necesară de la rețelele electrice deja mult solicitate. În cele din urmă, aspectele comune cu motoarele tradiționale cu ardere internă vor oferi soluții care sunt de încredere, precum și ușor de întreținut. Motoarele cu combustie internă pe hidrogen sunt văzute ca o soluție pentru îmbunătățirea fiabilității în industria de profil.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.