Parteneriat DKV Mobility – Zunder, în Spania

Rețeaua stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice DKV Mobility s-a extins cu aproximativ 470 de puncte publice de încărcare în Spania, cu o capacitate de până la 360 kWh.

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, și-a extins rețeaua cu aproximativ 470 de puncte publice de încărcare din Spania, cu o capacitate de până la 360 kWh, operate de Zunder, un furnizor de servicii de electromobilitate de top în sudul Europei, cu sediul în Palencia (Spania).

Zunder și GreenFlux, subsidiara DKV Mobility care asigură întreaga ofertă de servicii de încărcare companiei, au semnat recent un acord de cooperare în acest sens.

Zunder este un jucător inovator, cu o creștere rapidă în sectorul electromobilității și unul dintre principalii furnizori de infrastructură și servicii de încărcare în Europa de Sud. Prin parteneriatul cu Zunder, putem acum să ne extindem soluțiile oferite flotelor comerciale de vehicule electrice pe piața spaniolă. Sperăm la un parteneriat de succes”, a declarat Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services DKV Mobility.

Încheierea acestei alianțe strategice cu DKV Mobility marchează un pas important în misiunea noastră de a redefini mobilitatea electrică. Acest parteneriat ne consolidează angajamentul de a oferi soluții de încărcare ultra-rapide șoferilor din Spania și nu numai, făcând călătoriile cu vehicule electrice mai ușoare și mai accesibile”, adaugă Daniel Pérez, CEO Zunder.

Punctele publice de încărcare a vehiculelor electrice nou adăugate sunt accesibile prin intermediul aplicației DKV Mobility App și a cardului DKV Card +Charge. Cu aproximativ 509.000 de puncte de încărcare publice și semipublice în toată Europa și aproximativ 9.000 de puncte de încărcare în Spania (la 30 iunie 2023), DKV Mobility oferă acces la una dintre cele mai mari rețele europene de puncte de încărcare destinate vehiculelor electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.