Reconversie electrică BEDEO

BEDEO, un furnizor și producător de vehicule electrice cu sediul în Marea Britanie, a lansat recent o soluție avansată de modernizare concepută pentru proprietarii de furgonete.

O conversie este sensibil mai ieftină decât o utilitară electrică.

Soluția se potrivește furgonetelor diesel existente pentru a le face atât electrice, la atingerea unui buton.

Noul RE-100 Range Extender, parte a gamei companiei Reborn Electric, le permite clienților cu flote mari de camionete, adesea cu modificări majore (de exemplu, suprastructuri frigorifice, echipamente personalizate, microbuze etc.), să păstreze acele vehicule mai mult, în timp ce continuă tranziția spre un viitor electric.

Un vehicul echipat cu Range Extender RE-100 are 117 km de autonomie electrică, ceea ce îl face ideal pentru livrările în oraș. Modul diesel existent poate fi folosit pentru călătorii mai lungi, trecând la electric atunci când intră într-o zonă cu emisii scăzute și în zone dens populate pentru a elimina emisiile.

La baza RE-100 se află două motoare în roată și o baterie proiectată, și produsă de BEDEO. Motoarele în roată sunt montate pe puntea din spate a vehiculului. Motoarele sunt mai compacte, mai ușoare, mai eficiente și mai ușor de instalat decât o axă motoare echivalentă și sunt alimentate de o baterie de 37 kWh. Nu sunt necesare modificări ale suspensiei în față sau în spate, ceea ce înseamnă că nu există nicio pierdere a garzii la sol și nicio pierdere a spațiului de încărcare.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.