Redresoare de 1,2 MW

Kempower a lansat, în Europa, sistemul său de încărcare Megawatt, soluția de ultimă generație a companiei pentru încărcarea camioanelor electrice pentru puteri de peste 1 MW.

Sistemul de încărcare respectiv încearcă să facă parte din soluția la provocările electrificării vehiculelor grele, pentru a îndeplini obiectivele de decarbonizare ale UE. Sistemul de încărcare Megawatt de la Kempower este, acum, deschis pentru comenzi în Europa.

Potrivit producătorului finlandez, pentru a asigura tranziția pieței către adoptarea încărcării complete în următorii ani, nivelurile actuale de putere CCS2 (combo2) pentru vehiculele grele trebuie crescute, în termen scurt.

De aceea, o strategie dublă cu MCS (megawatt charging sustem) și High-Power CCS (combined charging system), care coexistă în același sistem de încărcare a camioanelor, este o necesitate, pentru a conduce tranziția fără emisii a transportului rutier.

Prima versiune a soluției de încărcare Megawatt vine cu o putere de vârf de 1.500 A, 1,2 MW și un Kempower Mega Satellite, asigurând compatibilitate maximă sub formă de mufă CCS de mare putere sau mufă MCS.

În sistemul de încărcare Megawatt de la Kempower, ieșirile MCS și CCS pot fi în același sistem, pentru o flexibilitate maximă, iar puterea neutilizată poate fi distribuită între mai multe ieșiri, prin partajarea dinamică a puterii.

Dan ATHANASIU
dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.