Altius, chiriaș al ELI Park București

Altius și compania sa afiliată PetMart au semnat un contract de închiriere pe termen lung pentru un spațiu logistic de înaltă calitate în cadrul ELI Park 4 București.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Facilitatea nou închiriată, care cuprinde o suprafață impresionantă de 5.100 mp de spațiu logistic, cu încă 318 mp dedicați unor spații de birouri moderne, ceea ce demonstrează creșterea sinergică și integrarea în urma achiziției PetMart de către Altius.

Prin reunirea sub același acoperiș a punctelor forte atât ale Altius, cât și ale PetMart, grupul
își propune să eficientizeze operațiunile, să îmbunătățească eficiența logistică și să ofere o calitate a serviciilor de neegalat pentru clienții săi din sectoarele agricol, veterinar și de îngrijire a animalelor de companie. „La ELI Parks, suntem mândri de facilitățile noastre de ultimă generație, de accesul logistic de primă mână și de o mediu de susținere care favorizează creșterea și inovarea. Suntem încrezători că Altius va contribui și mai mult la comunitatea noastră vibrantă de întreprinderi”, a declarat Andrei Jerca, director general al ELI Parks.

Locația ELI Park din București, situată în apropierea actualului inel de centură, oferă Altius o continuitate fără întreruperi, cu acces neîngrădit la rutele majore de transport, îmbunătățindu-și capacitățile logistice și asigurarea livrărilor la timp către clienții din întreaga regiune. „Decizia strategică de a ne extinde operațiunile în cadrul ELI Park 4 București, alături de PetMart, reflectă viziunea grupului în ceea ce privește creșterea, eficiența și furnizarea de servicii excepționale. Prin valorificarea facilităților avansate de logistică și de birouri din ELI Park 4, stabilim noi standarde de excelență operațională și sustenabilitate în industrie. Această dezvoltare nu numai că ne consolidează lanțul nostru de aprovizionare, ci și ne întărește dedicarea noastră pentru a satisface și depășirea așteptărilor clienților noștri.”,a declarat Marius Diaconu, directorul general al Altius.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.