BREC Real Estate Academy

Bucharest Real Estate Club (BREC) anunță startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a programului Real Estate Academy, primul program 100% privat de educație în sectorul imobiliar din România.
 
Precizările transmise ZIUA CARGO:
 
BREC Academyacoperă întreg spectrul educațional privind piața imobiliară locală și se desfășoară în perioada septembrie 2022-mai 2023.
 
Programul se derulează asemenea unui masterat, conținând 12 module de studiu – cele mai importante subiecte de interes privind piața imobiliară: dezvoltare rezidențială, clădiri și parcuri de birouri, retail, parcuri logistice, investiții imobiliare, hoteluri, finanțare imobiliară, legal real estate, brokeraj&consultanță imobiliara, asset management, property marketing&comunicare. Noutatea acestui an o reprezintă modulul de dezvoltare sustenabila mixed-use.
 
Cursurile sunt susținute de manageri și antreprenori de succes, cu experiență în piața imobiliară, precum Tatian Diaconu, CEO Nhood Romania, Antoanela Comșa, președinte Gran Via, Sînziana Pardhan, managing director pentru România – P3 Logistic Parks, Alina Alpaslan, finance director, Skanska Property Romania, David Canta, principal, Romania&Czech Republic – Avison Young,  Mircea Drăghici, managing director EST Hospitality Consulting, Răzvan Testa, partner Țuca Zbârcea și Asociații, Despina Ponomarenco, președinte BREC și managing director Verbio.

Modulele de studiu acoperă o perspectivă practică și utilă privind realitățile segmentului imobiliar: studii de caz și analize pe proiecte imobiliare cunoscute din piață, simulări financiare sau cele mai frecvente probleme cu care se confruntă un dezvoltator sau investitor în realitatea românească a pieței imobiliare. Cursurile se desfășoară în format fizic, două ședințe săptămânale.

Cine se poate înscrie la BREC Real Estate Academy:

  • Profesioniști care activează deja în piața de real estate sau alte sectoare de activitate (banking, fonduri de investiții, servicii de consultanță sau brokeraj imobiliar, etc.), care doresc să își consolideze cunoștintele cu o perspectivă integrată  asupra pieței imobiliare locale.
  • Reprezentanți corporate ai diverselor departamente ale companiilor din domeniul de real estate sau cu activități adiacente, care doresc să își completeze cunoștințele.
  • Absolvenți ai universităților de stat sau private de orice profil sau studenți în ani terminali (anul 3 sau 4 de studiu) care doresc să își construiască o carieră în real estate sau să își completeze cunoștințele cu o perspectivă practică asupra domeniului.

Înscrieri și costuri:

Cererile de înscriere se primesc până la data de  7 septembrie 2022 prin e-mail la bucharest@brec.ro și trebuie să conțină o scurtă descriere a celor mai recente studii absolvite și a profilului profesional al candidatului.

Taxa de înscriere este de 2.000 EUR și se achită în 2 tranșe: 1.000 EUR, până la 15 septembrie 2022, și 1.000 EUR, până la 8 ianuarie 2023. Pentru plata integrală, până la 15 septembrie a.c., se aplică o reducere de 5% la taxa de participare.

Un număr total de 56 de participanți au absolvit primele două editii ale BREC Real Estate Academy, absolvenții fiind preponderent manageri activi în piață – în companii de dezvoltare sau fonduri de real estate, birouri de arhitectură, companii de construcții, consultanță și bănci, ce au dorit să își completeze cunoștințele cu subiecte adiacente celor în care activează.

BREC Real Estate Academy este principala platformă de promovare a pieței locale de real – estate, atât pe plan intern, cât și pe piețele internaționale. Misiunea principală BREC este îmbunătățirea imaginii pieței imobiliare și dezvoltarea de programe care să contribuie la dezvoltarea potențialului pieței și creșterea volumului de investiții străine în sectorul imobiliar din România.

Companiile membre Bucharest Real Estate Club sunt investitori majori, locali și internaționali, în economia României, activi pe segmentele proiectelor de regenerare urbană, clădirilor de birouri, parcurilor logistice și industriale, parcurilor de retail, rezidențial.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.