Ekol, câştigătorul premiilor Cel mai bun 3PL (Third Party Logistics) pentru sectorul Autovehicule şi FMCG (Fast-moving consumer goods)

Pe 15 octombrie, cu ocazia celei de-a 13-a ediții a Summit-ului Anual European 3PL, desfășurat în Venlo, Olanda, a avut loc Ceremonia de premiere 3PL, în cadrul căreia Ekol a câştigat două Premii Europene, unul în categoria “Best 3PL for Automotive” şi al doilea în categoria “Best 3PL for Consumer Goods Supply Chains”.

Competiţia a fost organizată de Eye for Transport, lider mondial în sistemul informatic de analiză economică, suport decizional şi servicii de ‘’ C level networking’’ pentru industria de Transport, Logistică și Supply Chain.

 “Suntem foarte mândri de aceste premii. Ele sunt cu atât mai importante, cu cât clienţii sunt cei care au votat pentru noi și nimic nu se compară cu bucuria de a ști că avem clienți satisfăcuți. Permiteţi-mi să folosesc acest prilej pentru a le mulţumi pentru alegerea lor şi să îi asigur că aceasta este o motivaţie suplimentară pentru noi, astfel încât să devenim din ce în ce mai buni. În acelaşi timp, aş vrea să mentionez  faptul că aceste premii sunt rezultatul întregii echipe Ekol. “Felicitări, dragi colegi!”, a spus Wojciech Brzuska, Director Executiv Ekol Europa şi Membru al Comitetului Executiv.

ekol premiu

Ekol s-a dezvoltat într-un mod foarte dinamic în Europa. În acest moment, grupul deține companii în 10 ţări europene: Germania, Italia, Franţa, Ucraina, România, Bosnia, Spania, Ungaria, Grecia şi Polonia. În ultimii ani, compania a intrat în mod activ pe pieţe noi (9 ţări noi în ultimii 4 ani) şi a investit puternic în resurse pentru depozitare şi flotă. În lunile care urmează, Ekol plănuiește să ajunga și în alte ţări din Europa.

“Primirea acestor premii în Europa arată faptul că strategia noastră  de a dezvolta o reţea în afara ţării de origine Turcia, se dovedeşte a fi una corectă. În prezent, avem una din cele mai mari reţele de logistică susţinută de cea mai mare flotă detinută exclusiv de noi. Obiectivul nostru este acela de a rămâne pe poziţia de prima alegere” a clienţilor noştri din Europa, aşa cum am fost și suntem în Turcia timp de mulţi ani”, a spus Ahmet Musul, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Ekol. 

ekol premiu 2

Ekol oferă servicii logistice pentru categorii diferite de produse, precum automotive, textile, FMCG/Bunuri de larg consum, white&brown goods,  sănătate, industrie, astfel încât aceste premii evidenţiază know-how-ul său  în deservirea tehnică a acestor sectoare.

Ekol Presentation

Despre  Ekol Logistics

Ekol este un furnizor de servicii complete de transport și logistică.O parte a serviciilor oferite de EKOL la nivel internațional, o reprezintă furnizarea de servicii 3PL.

EKOL este prezentă în 11 ţări. În ceea ce privește resursele proprii utilizate, EKOL deține o flotă de aproximativ 3000 de remorci şi 1200 de capete tractor. Pe lângă flota deținută, EKOL se mândrește cu serviciul intermodal, utilizând 38 block trains care funcţionează săptămânal între Trieste, Köln şi Ludwigshafen în Germania şi Ostrava în Republica Cehă.

Ekol se concentrează pe inovaţie pentru a oferi clienţilor săi soluțiile de transport cele mai bune, ecologice și eficiente din punct de vedere al costurilor. În fiecare zi, 6.000 de angajaţi sunt responsabili pentru transporturile clienţilor Ekol. În ultimii ani, cifra de afaceri a companiei a crescut cu mai mult de 20% anual, iar în 2014 a fost de 404 milioane de EURO. Cifra de afaceri estimată pentru anul 2015 este 480 milioane de EURO. Resursele companiei includ peste 600.000 m2 capacitate de depozitare și 4.000 de mijloace proprii de transport, inclusiv 5 vase maritime destinate transportului RO-RO. 

Despre EFT

EFT este o companie de business intelligence care organizează conferinţe la nivel înalt în industria de logistica și supply chain. Audienţa care participă la evenimentele organizate de EFT este formată din CEOs, CSCOs și alte persoane cu funcții-cheie și putere de decizie din rândul liderilor din această industrie.

EFT aşteaptă cu interes Summitul 3PL & Ceremonia de decernare a Premiilor de anul viitor, programate pentru luna Octombrie 2016. Cu acest prilej, va putea fi recunoscută compania care furnizează cele mai bune servicii 3PL clienților săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.