Dr. Zenon Michaelides, speaker la conferința ARILOG: „Evolution vs. Revolution”

Pentru prima oară în România, segmentul de Logistică și Supply Chain beneficiază de prezența unui recunoscut expert britanic, Dr. Zenon Michaelides (foto), Lector în Logistică și Supply Chain Management al Universității din Liverpool.

Acesta va participa, în calitate de speaker, la conferința „Evolution vs. Revolution”, organizată de ARILOG (Asociația Română de Logistică), în data de 8 octombrie. 

Conferința, dedicată segmentelor de Logistică și Supply Chain, reunește profesioniști de nivel internațional și național ce vor prezenta cele mai noi tendințe ale industriei, cu ocazia celei de-a 13-a ediții a seriei de evenimente ARILOG.

Dr. Zenon Michaelides este Lector în Logistică și Supply Chain Management, e-Business Strategy, e-Business Models și Enterprise systems and SAP al Universității de Management din Liverpool, Anglia, fiind unul dintre cei mai importanți cercetători în domeniul logisticii. De asemenea, Michaelides a ocupat funcția de Senior Research Fellow al Departamentului de Inginerie din cadrul aceleiași Universități și este membru al MRAeS (The Royal Aeronautical Society).

Înainte de a se alătura Universității, Michaelides a deținut diverse posturi de conducere și management în aviație, iar până la sfărșitul anului 1999 a lucrat pentru Boeing Airplane Company în Seatle, Washington, participând la implementarea unor sisteme cheie în dezvoltarea următoarei generații de avioane Boeing 737.

Totodată, Dr. Zenon Michaelides este trainer al programului Executive MBA al Universității Sheffield, ce se desfășoară și în România, fiind unul dintre cele mai respectate programe internaționale concepute pentru manageri și profesioniști ce își doresc o aprofundare completă cunoștințelor în diverse domenii de activitate.

ARILOG este o organizație voluntară, profesională și educațională non-profit, care își propune promovarea și dezvoltarea științei și tehnicilor de Logistică și Supply Chain în toate companiile românești, indiferent de industrie. Asociația, înființată în urmă cu 13 ani, are peste 100 de membri și este singura de profil, care facilitează promovarea și creșterea vizibilității companiilor românești din  industria de logistică și transport, atât în plan național cât și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.