GEFCO Kazahstan, prezent la conferinţa „Caspian Heavy Lift“, dedicată transportului de mărfuri grele

În Kazahstan, GEFCO a participat la cea de-a treia ediţie a conferinţei internaţionale „Caspian Heavy Lift“, care a avut loc la Astana, la 30 septembrie. Evenimentul a evidenţiat, astfel, problemele şi particularităţile transportului de mărfuri grele în regiunea Mării Caspice, determinat de dezvoltarea continuă a industriei de petrol şi gaze.

Acesta a reprezentat o oportunitate pentru cei doi reprezentanţi ai filialei, Vyacheslav Budyko, responsabil comercial, şi Rasul Lyukhurov, Business Development Manager, de a consolida relaţiile GEFCO cu partenerii săi şi de a iniţia altele noi, cu jucători majori din industrie prezenţi la conferinţă, subliniind în acelaşi timp expertiza Grupului în materie de transporturi voluminoase.

„Această conferinţă se numără printre evenimentele locale la care GEFCO trebuie să ia parte. Cooperarea cu producătorii locali, partenerii sau clienţii potenţiali face parte din strategia noastră de dezvoltare în Kazahstan, o ţară care joacă un rol major în fluxurile logistice internaţionale“, a subliniat Emil Ashuraliyev, directorul general al GEFCO Kazahstan. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.