GXO: scanere portabile cu afișare care sporesc productivitatea

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume, a implementat aproape 400 de scanere portabile cu afișare de ultimă generație în depozitele din Marea Britanie, Franța, Olanda, Italia și Spania.

Mănușile cu scaner sunt ușoare si accelerează citirea codului de bare, cu până la 4 secunde pe scanare, comparativ cu unitățile portabile tradiționale, oferind în același timp operatiuni cu mainile libere pentru angajati, se precizează într-un comunicat de presă.

GXO D-ProGlove

GXO folosește familia de scanere portabile ProGlove MARK pentru preluare, ambalare, expediere și receptie cu Afișaj MARK în programe pilot pentru clienții principali din E-commerce și Bricolaj.

Scanerele portabile cresc precizia în medii logistice rapide și oferă informații critice, cum ar fi locația de depozitare, codul de identificare al produsului și cantitatea, informatii afisate direct pe mâna utilizatorului. GXO integrează această tehnologie cu sistemul său de gestionare și instrumentele digitale utilizate în depozitele sale. Scanerele portabile ușoare – în jur de 45 de grame – îmbunătățesc ergonomia pentru utilizatori prin reducerea efortului pentru mâini.

Explorăm constant tehnologii noi care sporesc acuratețea, eficiența și siguranța operațiunilor noastre. Acolo unde implementăm scanere portabile, putem crește productivitatea cu până la 10% în funcție de aplicație, oferind în același timp o experiență mai bună angajaților noștri.”, a afirmat Richard Cawston, președinte GXO Europa.

GXO stabilește standardul atunci când vorbim de asocierea inițiativelor de inovatie cu cele mai bune practici. Rezultatul este un serviciu pentru clienți și o fiabilitate greu de egalat. De aceea suntem extrem de mândri că colaborăm cu GXO.”, a declarat Michel Matlega, director regional de vânzări pentru Europa de Sud, ProGlove.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume. GXO se angajează să ofere un loc de muncă atractiv pentru cei 94.000 de membri ai echipei sale în 869 de locații de depozite, în total 208 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu clienti de top la nivel global pentru a rezolva provocări logistice complexe apărute în lanțul de aprovizionare, prin soluții avansate din punct de vedere tehnologic, cu scalabilitate si rapiditate. În ciuda poziției sale de lider pe piață, GXO deține numai 5% din piața de logistică contractuală din Europa și America de Nord, piață in continuă creștere și cu un potential de 130 miliarde dolari. Sediul central al GXO se află în Greenwich, Conn., SUA.

Despre ProGlove

ProGlove construiește cele mai mici, mai ușoare și mai dure scanere de coduri de bare din lume, conectând operatorii la Internetul Obiectelor. Acest lucru promovează colaborarea om-mașină și conduce la digitalizarea depozitelor. Peste 500 de organizații renumite în producție, logistică și retail folosesc aceste soluții inteligente pentru forța de muncă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.