„Micul Fermier” se mută în CTPark Bucharest North

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori și administratori de spații logistice și industriale de clasa A din România, a devenit partenerul companiei Golden Fish, care a închiriat un spațiu de 14.500 mp în CTPark Bucharest North, parcul logistic de peste 21 de hectare din Ștefănești, jud. Ilfov.

CTPark Bucharest North

Compania Golden Fish, care operează brandul „Micul Fermier”, are capital 100% românesc și comercializează echipamente, piese de schimb și consumabile, oferind un portofoliu vast de scule și unelte pentru casă, fermă, grădina și livadă sub umbrela brandurilor proprii: Micul Fermier, Detoolz, Almaz și Micul Pădurar, se precizează într-un comunicat de presă.

În 2020, Golden Fish a înregistrat o creștere de 32% a cifrei de afaceri față de anul precedent, continuând astfel să se dezvolte și să crească volumul de business pe piața locală. Atât rezultatele obținute în ultimii ani, dar și planurile de creștere pentru următorii, au dus către extinderea spațiului de depozitare și al celui de birouri, iar compania a optat inițial pentru închirierea a 10.500 mp în parcul industrial din nordul capitalei, CTPark Bucharest North. Clădirile premium, accesul facil în complex, dar și către principalele drumuri de legătură cu restul țării, precum și costurile reduse cu utilitățile au reprezentat pentru proprietarii Golden Fish principalele argumente în alegerea CTPark Bucharest North. Mai mult decât atât, aceștia au decis, intr-un timp relativ scurt, să suplimenteze spațiul inițial cu încă 4000 mp, totalizând un spațiu închiriat de 14.500 mp, în care vor putea acomoda un număr de aproximativ 17.000 de paleți.

Credem că CTP este partenerul perfect pentru companii precum „Micul Fermier”, marcate de spirit antreprenorial și care sunt în plină expansiune, pentru că le oferim flexibilitate și soluții imediate. Spațiul suplimentar întotdeauna disponibil, organizarea birourilor și depozitelor conform fluxurilor proprii de lucru, înălțime liberă de 12 m și consum de utilități redus – toate acestea reprezintă argumentele care fac din CTP România un partener de nădejde pentru Golden Fish și brandurile din portofoliul său.  Un alt aspect important atât pentru noi, cât și pentru client l-a reprezentat  mediul de lucru plăcut, într-un parc modern, amenajat cu spații verzi și zone de relaxare și pauză. Acesta este doar începutul unei colaborări pe termen lung și suntem pregătiți să asistăm Micul Fermier” în continuarea parcursului său de succes.”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

„Am găsit la CTPark Bucharest un complex care are în plus față de toate dotările necesare și extrem de multe spații verzi și zone atent gândite pentru a oferi tuturor un mediu de lucru plăcut. Complexul este ușor accesibil atât pentru operatiunile logistice, cât și pentru cei peste 120 de angajați din compania noastră, fapt care a reprezentat un avantaj major pentru noi și ne bucurăm că începând din această săptămână vom începe să operăm din noile birouri și depozite”, a declarat Gabriel Păstrăv, director general Golden Fish.  

CTPark Bucharest North a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 65 de milioane de euro și reprezintă una dintre locațiile premium ale companiei CTP din România. Situat în Ștefănești-Ilfov, complexul are acces facil la principalele drumuri de legătură precum A3, DN2, dar și către București și pune la dispoziția clienților săi opțiuni flexibile de închiriere pe termen mediu și lung. Alături de compania Golden Fish, în parc mai sunt prezenți și DSV Group, supermaketul online Rohlik sau Boutique Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.