P3 închiriază 25.445 mp către Fiege în parcul P3 Mszczonów din Polonia

P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică, a semnat contracte de închiriere pentru 25.445 de mp de spații de depozitare în parcul Mszczonów de lângă Varșovia, cu Fiege Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice din Europa, informează un comunicat remis redacției.

Furnizorul internațional de servicii logistice și-a reînnoit contractele de închiriere pentru spațiile existente și a semnat un nou contract pentru extindere, astfel încât suprafața totală ocupată de Fiege în parcul P3 Mszczonów, se ridică acum la peste 46.000 de mp. Fiege, cu sediul central în Greven, Germania, mai deține adiacent parcului P3, o altă clădire de depozitare.

“Fiege are nevoie de mai mult spațiu pentru a ține pasul cu piața în creștere din Polonia, deservind mai multe companii internaționale. Mszczonów este o locație atractivă pentru jucătorii din domeniu datorită apropierii de Varșovia și a legăturilor rutiere cu marile orașe din regiune și cu Germania. Decizia Fiege de a rămâne și de a se extinde în cadrul parcului Mszczonów, arată relația strânsă și de lungă durată pe care echipa noastră a dezvoltat-o cu clientul”, a declarat Piotr Wąs, Leasing & Development Director P3 Polonia.

P3 Mszczonów se află la circa 50 km sud-vest de Varșovia, are acces direct la rețeua de autostrăzi Katowice, Łódź și Poznań și conexiuni către Berlin. Parcul are potențial de dezvoltare asemenea unui centru multi-modal și planuri de dezvoltare pentru încă 80.500 de mp de spații de depozitare.

Pe lângă P3 Mszczonów, P3 mai deține în Polonia încă un parc, localizat în centrul tării, la Piotrków. Totodată, P3 este pregătită pentru preluarea a încă două parcuri în portofoliul său local, odată cu finalizarea procesului de achiziție de la CA Immobilien. Unul dintre parcuri se află în Blonie, la 30 de km sud-vest de Varșovia, iar cel de-al doilea langă Poznan, în hubul logistic Gadki, zonă în plină expansiune.

P3 (www.p3parks.com) este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică în Europa. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde 115 depozite, care totalizează 2.4 milioane m2 de spații în opt țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 780.000 de m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei.

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.