TransLogistica România 2023: Găsește partenerii ideali pentru nevoile tale logistice

Expoziția internațională de transport, logistică și supply chain, TransLogistica România, se apropie cu pași rapizi și se anunță a fi un eveniment deosebit pentru toți cei implicați în industria transporturilor și logistică.

Programată să aibă loc la sediul central al complexului Romexpo în perioada 19-21 septembrie, această expoziție este o oportunitate excelentă pentru participanți de a descoperi cele mai importante companii din România și din străinătate care le pot oferi cele mai avantajoase oferte pentru transportul rutier, feroviar și maritim.

Importanța participării la TransLogistica România nu poate fi subestimată, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori în căutare de transportatori. Pentru expozanți, acest eveniment reprezintă o platformă unică pentru a-și prezenta produsele, serviciile și soluțiile inovatoare în fața unui public specializat și interesat. De asemenea, TransLogistica România le oferă expozanților posibilitatea de a-și monitoriza concurența și de a se menține la curent cu tendințele și inovațiile din domeniu. De asemenea, TransLogistica România le oferă expozanților posibilitatea de a-și monitoriza concurența și de a se menține la curent cu tendințele și inovațiilPentru vizitatori, expoziția reprezintă un loc ideal pentru a găsi cele mai importante companii din România și din străinătate, care pot satisface nevoile lor specifice în ceea ce privește transportul și logistica. Fie că sunt în căutarea unui transportator rutier, feroviar sau maritim, vizitatorii pot interacționa direct cu reprezentanții acestor companii și pot obține informații detaliate despre serviciile oferite, tarife, termene de livrare și alte detalii relevante. Expoziția le oferă vizitatorilor o perspectivă cuprinzătoare asupra pieței transporturilor și logisticăi, permițându-le să compare și să aleagă cea mai bună soluție pentru nevoile lor.e din domeniu.

Unul dintre punctele de atracție importante ale TransLogistica România este sala de conferințe care se va organiza împreună cu Uniunea Societăților de Expediții din România (USER). Această colaborare aduce în prim-plan subiecte de interes major pentru industria transporturilor și logistică, precum reglementările și standardele în vigoare, tehnologiile emergente, soluțiile digitale, sustenabilitatea și multe altele. Printre comapaniile care și-au confirmat prezența la eveniment se găsesc: E-P rail, GFR, Jungheinrich, Vialtis, Heisterkamp, VestTransRail, DP World,  Invoitix, VTG, Tirrier, TimoCom, Europrim, TVM Tranport& Logistics, Marvicon, TempusTrans, Nieves, Web-Sat, TolgaLogistics, Kindustrial, Compass-logistics, EV-CONNECT, Asta Adria, SOFT NET Consulting, etc.

TransLogistica România este un eveniment de referință în industria transportului, logisticii și supply chain-ului, oferind o platformă unică pentru a descoperi cele mai importante companii din domeniu. Cu participări impresionante și o gamă variată de servicii și soluții expuse, expoziția se dovedește a fi esențială pentru profesioniștii din acest sector și pentru cei în căutare de parteneri și soluții inovatoare în transport și logistică. Planificați-vă participarea și fiți pregătiți să descoperiți cele mai recente tendințe și inovații în domeniul transporturilor.

TransLogistica România este un eveniment de referință în industria transportului și logisticii, oferind o platformă unică pentru a descoperi cele mai importante companii din domeniu. Cu participări impresionante și o gamă variată de servicii și soluții expuse, expoziția se dovedește a fi esențială pentru profesioniștii din acest sector și pentru cei în căutare de parteneri și soluții inovatoare în transport și logistică. Planificați-vă participarea și fiți pregătiți să descoperiți cele mai recente tendințe și inovații în domeniul transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.