Page 20 - ZIUA Cargo
P. 20

VOLVO TRUCKS
Noi îmbunătățiri aduse motoarelor
   Versiunile actualizate ale motoarelor diesel Volvo Trucks D11 și PD13, pentru modelele Volvo FH, FM și FMX, îndeplinesc noul
CAMIOANE ȘI SERVICII
standard Euro 6 Step D și includ o serie de îmbunătățiri care le permit operatorilor de transport să-și diminueze costurile legate de combustibil.
reședintele Volvo Trucks, Claes Nilsson, subliniază, în acest context: „Combustibilul
 reprezintă aproximativ o treime din costurile operatorilor de transport, de aceea continuăm să căutăm noi mo- dalități de a reduce consumul de com- bustibil al camioanelor noastre. De această dată, o combinație de mici îmbunătățiri permite reduceri semni- ficative de costuri pentru clienții noștri, fără a compromite performanța sau productivitatea.”
Economie... în Etapa D
Noul regulament Euro 6 Step D se concentrează pe conformitatea ve- hiculului cu standardele de emisii, în condiții normale de utilizare. Pașii rea- lizați de către Volvo Trucks pentru a îndeplini cele mai stringente standarde de emisii includ un nou software al motorului și un material îmbunătățit al elementelor sistemului de post-tratare a gazelor de eșapament.
20 ............................................................................................................................................ decembrie 2018

























































































   18   19   20   21   22