Page 19 - ZIUA Cargo
P. 19

 Acest lucru înseamnă că șoferii se pot bucura de acces hands-free atât la telefonul de serviciu, cât și la cel per- sonal. Deși trebuie să aleagă un tele- fon prioritar pentru consultarea listelor de contacte sau pentru efectuarea de apeluri, primirea de apeluri sau de mesaje text se realizează pe ambele telefoane. Prioritatea între telefoane poate fi schimbată cu ușurință, prin intermediul unui meniu simplu de utilizat.
 Atmosferă plăcută
Roadpad le permite, de aseme- nea, șoferilor să se bucure de librăria lor muzicală fără să-și mute privirea de la drum, sistemul oferind acces la platforma Deezer. De asemenea, își pot asculta posturile favorite de radio in DAB+ (Digital Audio Broadcasting), beneficiind de o calitate optimă a sunetului. Nu în ultimul rând, Roadpad oferă acces facil la aplicații meteo și la Google Maps.
 decembrie 2018 .......................................................................................................................................... 19
Pentru un grad crescut de sigu- ranță pentru șoferi, pentru încărcăturile lor și pentru alți participanți la trafic, Roadpad asigură o vizibilitate perfectă în toate situațiile, fiind pre-echipat pentru instalarea a patru camere de luat vederi. Camerele laterale oferă o vizibilitate optimă, în timp ce cele pos- terioare cresc confortul, în special la cuplarea trailerelor.
Adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  CAMIOANE ȘI SERVICII



























































































   17   18   19   20   21