Page 7 - ZIUA Cargo
P. 7

Despre 2018
Cum a fost anul 2018 pentru afacerea dumneavoastră?
Spune-ți părerea!
1. Am înregistrat o creștere puternică. 2. Am consemnat o ușoară creștere.
3. A fost un an de stagnare.
4. Am consemnat o ușoară reducere. 5. Am înregistrat o scădere importantă.
MDai plătește cineva, astăzi, la timp?
a... însă foarte puțini. Numai 17% dintre cei care au (67%) consideră că întârzierea plății facturilor constituie, deja, răspuns la întrebarea lunii noiembrie, „Se respectă, un sport național și, din păcate, afectează puternic piața. Acestui în această perioadă, termenele de plată?”, au optat procent i se adaugă un altul, de 17%, care îi reprezintă pe cei
pentru varianta potrivit căreia plățile se fac la timp și, dacă se care afirmă că încă o parte importantă din clienți nu respectă înregistrează întârzieri față de contract, ele sunt mici. Majoritatea termenele de plată, chiar dacă nu în majoritate.
AT trecut și Centenarul...
Puteți răspunde la întrebarea lunii, vizitând www.ziuacargo.ro.
 oți am sărbătorit Centena- rul, fiecare în felul lui, unii individual, alții grupați, de
 bună voie sau de către alții. Cert este că a trecut. Ce s-a realizat până acum este ușor de observat, cu ochiul liber sau din statistici. Întrebarea pe care trebuie să o avem în vedere este: ce facem, până la următorul?
Sfatul meu pentru prezent: cu un avocat în dreapta, cu un conta- bil în stânga, cu un ochi uitându-ne spre trecut, cu celălat uitându-ne spre viitor, să ACȚIONĂM în pre- zent!
avocat George IACOB-ANCA
george@iacob-anca.ro SCA IACOB-ANCA & ASOCIAȚII
decembrie 2018 .......................................................................................................................................... 7
   ÎNTREBAREA LUNII SFATUL AVOCATULUI

















































































   5   6   7   8   9