Page 34 - Revista ZIUA Cargo martie 2019
P. 34

Cine va fi
RENAULT TRUCKS OPTIFUEL CHALLENGE 2019
 ECO-șoferul anului?
 Inaugurată în 2012 și dedicată în exclusivitate stilului de condus eco, competiția Optifuel Challenge, aflată anul acesta la a cincea Lediție, arată angajamentul Renault Trucks pentru sprijinul șoferilor în reducerea consumului de combustibil. În 2019, etapa de selecție națională a celui mai bun șofer, care ne va reprezenta la nivel internațional, stă sub semnul aniversării a 20 de ani de Renault Trucks în România.
a ediția anterioară, desfășurată în 2017, au participat 3.000 de șoferi, reprezentând 2.300 de
 companii, din 29 de țări. Suntem mândri să vă reamintim că Adrian Țintea, reprezentant al companiei Țintar Spedition, campionul nostru na- țional, a reușit cea mai bună perfor- manță a echipei României de până în prezent, adjudecându-și locul al II-lea în Finala Internațională a Optifuel Challenge 2017. De ce să nu sperăm, anul acesta, la Marele Premiu?
Înscrie-te în competiție și poți câștiga un camion!
Ediția din acest an a Optifuel Challenge va reuni participanți din 26 de țări, candidații fiind desemnați, ca de fiecare dată, prin intermediul unor selecții naționale. Șoferul care va ocu- pa primul loc pe podium va avea privi- legiul de a reprezenta țara noastră la finala internațională care va avea loc în octombrie 2019. Câștigătorul de la nivel internațional va pleca acasă cu un Renault Trucks T High 2019.
Purtător al simbolurilor naționale
 Șoferii se pot înscrie în selecțiile naționale prin intermediul reprezen- tanților de vânzări, la centrele Renault Trucks din România, sau electronic. Pentru înscriere, doritorii vor trebui să trimită formularul electronic completat
• Coloana Infinitului, operă de artă care reprezintă aspirația spre perfecțiune, realizată de către Constantin Brâncuși, sculptor de renume mondial, stabilit pentru mulți ani la Paris, realizând o importantă legătură culturală cu Franța. • Transfăgărășanul, una dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase șosele din lume, reprezentând frumusețea naturală, precum și profesia de transportator, care pune lumea în mișcare.
Pentru a marca aniversarea 20 de ani de activitate prin reprezentanță directă în România, Renault Trucks a conceput un design special pentru camioanele de concurs, care prezintă câteva elemente cu care ne mândrim din cultura, natura și istoria poporului român:
GHID DE REDUCERE A COSTURILOR
• Lupul Dacic, simbol puternic, pentru originile, istoria, forța și curajul poporului nostru.
 34 .................................................................................................................................................. martie 2019




















































































   32   33   34   35   36