Page 61 - Revista ZIUA Cargo aprilie 2019
P. 61

 proces de modernizare accelerată, la finalul căruia va avea o flotă complet nouă și ecologică (100% autobuze CNG), o autobază complet reconstru- ită și sisteme moderne, care să per- mită creșterea vitezei medii de de- plasare a autovehiculelor, costuri reduse de operare și aplicații care să permită pasagerilor să-și configureze cu exactitate itinerariul.
O seară de excepție, animată de Mirel Manea & Orchestra.
Oana Stoenescu (dreapta), director vânzări Garanti Leasing, a înmânat Premiul pentru Stabilitate Financiară companiei Balint Trans.
 Un premiu special pentru Protecția Mediului a fost acordat companiei Comanto 94, care a demonstrat că transportul de pasageri poate îmbina creșterea eficienței cu scăderea emi- siilor poluante. O parte importantă din flota companiei este formată din auto- vehicule CNG, fiind, astfel, obținute beneficii importante în ceea ce pri- vește reducerea costurilor de operare, precum și protecția mediului – un model de business pe care manage- mentul Comanto 94 îl consideră reali- zabil de către toate companiile româ- nești de transport național de călători.
 Câștigătorii concursului „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2019” au fost premiați în cadrul unei gale care a reunit nume importante din piața de transport persoane și s-a desfășurat în seara zilei de 28 martie, la Poiana Brașov. Radu BORCESCU
Premiul pentru Popularitate a fost înmânat de către Magda Peșu, director general Anadolu Automobil Rom, companiei CTP Iași.
radu.borcescu@ziuacargo.ro
 aprilie 2019 .................................................................................................................................................. 61
  PIAȚĂ ȘI COMPANII


























































































   59   60   61   62   63