Page 59 - Revista ZIUA Cargo aprilie 2019
P. 59

 atinge de cel „de utilitate publică”, cel de-al doilea va avea prima șansă.
Câștigătorii RPTCY 2019.
Continental Fast Line a câștigat concursul RPTCY 2019 – secțiunea transport național. Premiul a fost înmânat de către Sandor Gabor, președinte IFPTR (centru-dreapta), directorului general CFL, Cosmin Costache.
 Iar, aici, merită să amintim faptul că transportul local trece printr-o perioadă spectaculoasă în multe dintre orașele din România. Și nu este vorba doar de flotă nouă, parte utilizând sisteme ecologice de propulsie, ci, mai ales, discutăm de un manage- ment nou, modern, cu instrumente efi- ciente și o abordare ce pune interesele călătorului pe primul plan. Putem anticipa faptul că, în următorii ani, vom asista la o intensificare a lărgirii ariei de transport către așa numita zonă metropolitană, pe care fiecare oraș și-o va stabili în funcție de dezvoltarea zonelor periurbane.
Premianții RPTCY
 Fără o direcție clară de dezvoltare, modelele oferite de cele mai perfor- mante companii din piață capătă o im- portanță și mai mare.
Astfel, la categoria „Transport național”, marele premiu a fost câștigat de Continental Fast Line, o companie care s-a delimitat aproape în totalitate de transportul regulat clasic și perfor- mează puternic pe transportul de con- venție și turistic. „Calitatea” este cu- vântul de ordine și sunt accesați clienții care știu să o aprecieze. Strategia
Locul întâi, secțiunea transport local, a fost câștigat de compania de transport local din Iași – Cristian Stoica, director general CTP Iași (centru) a primit trofeul.
aprilie 2019 .................................................................................................................................................. 59
  PIAȚĂ ȘI COMPANII

























































































   57   58   59   60   61