Page 60 - Revista ZIUA Cargo aprilie 2019
P. 60

  Balint Trans a obținut locul 2 la secțiunea transport național. Jozsef Balint, director general Balint Trans (centru) a primit trofeul înmânat de către Bogdan Aldea, director de vânzări și marketing Mercedes-Benz România.
Balint Trans a primit locul al doilea și, totodată, Premiul pentru Stabilitate Financiară. O companie ce investește constant în propria flotă (în fiecare lună sunt achiziționate autovehicule noi) și care a găsit echilibrul între transportul regulat și cel de convenție. Experiența acumulată de către o echipă stabilă și instrumentele moderne utilizate pentru gestionarea activității ajută compania să fie pregătită pentru orice schimbare ar putea apărea în piață. Costuri mici de operare, activi pe mai multe segmente de transport și o flexibilitate ridicată, acestea sunt pe scurt principiile de funcționare ale Balint Trans.
Locul al doilea, secțiunea transport local a fost câștigat de către RATC Constanța – Remus Tîrnoveanu, șef serviciu exploatare (centru) a primit trofeul.
Locul trei a fost ocupat de Livio Dario, companie ce activează pe toate segmentele de transport: intern și internațional, turistic și regulat, local, județean și transport de convenție. Pe lângă flota bine dezvoltată și ritmul susținut de înnoire, compania a inves- tit masiv în propria infrastructură (bi- rouri, service, autogări...) având astăzi o prezență consistentă în mai multe județe din țară și o experiență care îi permite să răspundă celor mai dificile solicitări ale clienților.
este evidentă: tarifele mai mari permit înnoirea flotei într-un ritm bun, păs- trarea șoferilor buni (salarii pentru me- dia pieței) și în final, întărirea parte- neriatului cu clienții, prin oferirea unor servicii de calitate. Într-un mediu de afaceri instabil, Continental Fast Line „navighează” pe cele mai calme ape existente în piața românească.
  PIAȚĂ ȘI COMPANII
 Darius Poptean, manager Livio Dario (stânga) a ridicat premiul al treilea – secțiunea transport național.
Pentru secțiunea „Transport urban”, compania anului a fost desemnată CTP Iași, o demonstrație a faptului că viziunea coerentă și comună între conducerea companiei de transport local și autoritățile locale poate asigura o dezvoltare spectaculoasă. Iar dacă sunt utilizate și fondurile europene... CTP Iași este una dintre companiile de transport local ce dau tonul modernizării în România, prin siguranță, confort, informare modernă și, nu în ultimul rând, capacitatea de a juca un rol semnificativ în viața orașului, de a răspunde corect nevoilor de transport ale populației și, uneori, chiar a sur- prinde în mod plăcut, prin proiecte ino- vatoare. Nu este de mirare faptul că CTP Iași a primit cele mai multe voturi pe site-ul www.ziuacargo.ro și a obținut, totodată, Premiul pentru Popularitate.
 Premiul pentru Protecția Mediului a fost acordat firmei Comanto 94. Gheorghe Ghițulescu, director general al companiei (stânga), a explicat avantajele CNG pentru transportul de călători.
Pe locul doi s-a plasat RATC Constanța, societate aflată într-o adevărată revoluție, susținută pe mai multe fronturi: creștere controlului asu- pra costurilor de funcționare, asigu- rarea unui serviciu de calitate pentru călători (autobuze noi, sisteme mo- derne de plată și informare) și trecerea de la regie la societate comercială.
60 .................................................................................................................................................... aprilie 2019
ETA Râmnicu Vâlcea s-a plasat pe locul al treilea. Compania este într-un























































































   58   59   60   61   62