Page 31 - ZIUA Cargo iunie 2019
P. 31

  „Sunt extrem de fericit”, a spus Anders Nordsjø, cel care transportă zilnic bușteni pentru compania Biri Transport.
avut și noi, România, un reprezentant care ne-a făcut cinste prin simpla pre- zență a sa între cei mai buni șoferi Scania din Europa. Este vorba despre Eugen Grigore, câștigătorul etapei na- ționale din România, în vârstă de 44 ani de ani, aflat „sub contract” cu cei de la Cardoil Avantaj. Chiar dacă nu a prins podiumul, „Tataie”, așa cum este cunoscut între colegii de breaslă, merită toate laudele pentru ambiția sa și pentru calitățile pe care a demon- strat, de-a lungul concursului, că le posedă.
reprezentant din fiecare țară a fost se- lectat la concursurile regionale și naționale iar, dintre aceștia, câțiva au ajuns să concureze în finală. Vârsta celor care au ajuns să se înfrunte în finală a fost cuprinsă între 23 și 61 ani, semn că nu poți spune niciodată că este prea devreme sau prea târziu pentru a încerca și pentru a reuși. Chiar și ceilalți 29 de finaliști pot con-
sidera că acest concurs a fost o reu- șită și pentru ei, prin experiența câști- gată participând.
Finala a durat două zile și a inclus exerciții de condus defensiv și cu eco- nomie de combustibil, securizarea măr- fii, verificarea înainte de a porni la drum și diverse manevre și teste complexe.
Amintim că printre cei ce s-au în- trecut în această finală europeană am
Alexandru STOIAN
ERIK LJUNGBERG, ȘEF COMUNICARE, BRAND ȘI MARKETING SCANIA: „Șoferul este cel mai important factor în transportul greu. Prin intermediul concursurilor Scania Driver Competitions, vrem să ridicăm statutul șoferilor profesioniști și să le accentuăm importanța pe care o au pentru profitul companiilor de transport și pentru siguranța în trafic, precum și pentru impactul redus pe care îl au aceștia asupra mediului.”
 alexandru.stoian@ziuacargo.ro PUBLICITATE
 

























































































   29   30   31   32   33