Page 33 - ZIUA Cargo iunie 2019
P. 33

Colaborarea dintre Mercedes-Benz Trucks și Dumagas Transport a început în 2016, o dată cu achiziția unui cap tractor Actros pentru transportor auto, punând, astfel, bazele unui parteneriat de succes pe termen lung.
frânare (Active Brake Assist), sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare (Lane Keeping Assist) și includ o configurație cu mai multe dotări op- ționale pentru confortul șoferilor pre- cum: climă și încălzire pe perioada
„Activitatea Dumagas Transport este foarte variată și, de aceea, avem nevoie de un partener de drum pe care ne putem baza în orice circumstanțe”, a declarat Mircea Vlah, CEO Dumagas Transport. „Am ales Mercedes-Benz Actros datorită consumului redus, fia- bilității și confortului pentru șoferii noștri, care și-au manifestat mulțumirea față de modelele Actros conduse în ultimii 3 ani. În plus, deosebit de importantă în decizia de cumpărare a fost rețeaua extinsă de service, ce oferă servicii prompte și de calitate. Viziunea compa- niei noastre este de a le oferi clienților servicii logistice integrate, de cea mai bună calitate, la prețuri optime. De ase- menea, ne dorim ca șoferii să se bu- cure de echipări premium, care să le asigure siguranța, productivitatea și punctualitatea”, a adăugat el.
confortul șoferilor, oferindu-le acestora condiții excelente de lucru. Cele două companii colaborează din 2016.
Camioanele dispun de toate siste- mele de siguranță obligatorii, dintre acestea făcând parte asistentul la
Magda SEVERIN
staționării, frigider, două paturi, mul- tiple spații de depozitare etc.
 Modelele Actros achiziționate de Dumagas Transport au cabina tip L StreamSpace 2,5 m, cu podea plană, dispun de retarder, pachet Economy și de două rezervoare cu capacitate de 1.000 l. Camioanele beneficiază de garanție internațională extinsă, pe o durată de 3 ani.
magda.severin@ziuacargo.ro
 iunie 2019 .................................................................................................................................................... 33
  PIAȚĂ ȘI COMPANII
























































































   31   32   33   34   35