Page 53 - ZIUA Cargo iunie 2019
P. 53

   Daniel Vasile, câștigătorul trofeului Still Best Driver Cup 2019: „Pun accent, de fiecare dată, înainte de începerea activității, pe elementele care țin de pregătirea echipamentului. O fac din convingere, atât pentru mine, cât și pentru colegii mei.”
traseului, manevrele de stivuire și exactitatea slalomului printre jaloane. Juriul competiției a fost format din Eva Harabagiu, Școala Stivuitoriști Brașov, Romeo Dumitru, vicepreșe- dinte al ARILOG, Eva Harabagiu, Școala Stivuitoriști Brașov, Cătălin Grigorean, reprezentant HSE Work Management, Daniel Socolan, mana-
stivuitoare, pentru a-i motiva și a fi aproape de parteneri. Credem în edu- cație, în informarea partenerilor noștri cu privire la importanța siguranței în muncă și a colaborării, pentru a obține performanța pe care ne-o dorim cu toții”, a subliniat Mihaela Ianole, mar- keting responsible STILL Romania.
ger logistică Joyson Safety.
„STILL Romania își propune, prin
Felicitări tuturor concurenților, care au demonstrat că a manevra un sti- vuitor reprezintă, uneori, o artă!
această competiție, să creioneze o tradiție și o comunitate cu aceleași in- terese, pentru a stimula operatorii de
Meda IORDAN
 meda.iordan@ziuacargo.ro
  „Simply Smart”
STILL Romania a organizat, în 23 mai, pentru partenerii din zona Moldovei, un eveniment inedit cu tema „Simply Smart”. Pentru a dezbate provocări actuale în intralogistică, s-au reunit, în acest context, reprezentanți a peste 30 de companii, care au avut ocazia să interacționeze direct cu echipa STILL, să descopere cele mai noi tehnologii disponibile (noul electrostivuitor RX20 și tehnologia Li-Ion), să colaboreze sub forma unei simulări digital lockdown și, nu în ultimul rând, să se bucure de povestea STILL printr-o degustare de vinuri speciale din zona Moldovei. „Dorim prin acest tip de evenimente să creăm o comunitate deschisă în care să fie discutate subiecte de interes comun, o comunitate care să mențină și să dezvolte comunicarea autentică și să creeze parteneriate funcționale și profitabile de ambele părți”, a precizat Mihaela Ianole.
 iunie 2019 .................................................................................................................................................... 53
  LOGISTICĂ






















































































   51   52   53   54   55