Page 60 - Revista ZIUA Cargo octombrie 2019
P. 60

STILL RX 60
Succesul se
măsoară în secunde
Deși secolul trecut a fost supranumit „al vitezei”, astăzi, lumea se grăbește mai mult decât oricând. Vrem totul și îl vrem, dacă se poate, ieri. Am comandat o pereche de pantofi acum? Diseară vrem să o și încălțăm. Am comandat un autoturism cu opționale personalizate? Mâine vrem să ne așezăm la volan.
  Toată această viteză se trans- pune, bineînțeles, în operațiu- nile tuturor celor implicați în producția sau transferul produsului solicitat. Iar sintagma „timpul înseam- nă bani” devine, din ce în ce mai mult, un mod de viață.
Pentru a veni în sprijinul acestor operatori, STILL a lansat, recent, la Hamburg, gama de stivuitoare elec- trice RX 60-25/35. Cu o accelerație record și cu o viteză de până la 21 km/oră, precum și viteze îmbunătățite de ridicare și de coborâre, RX 60 sta- bilește standarde noi în clasa de greu- tate de 2,5 până la 3,5 tone. Noul con- cept de acționare, cu două motoare puternice, care sunt oferite în două clase de performanță, precum și răcire activă și curse scurte pentru transferul puterii, asigură o durată scurtă de reacție și oferă o putere maximă de tracțiune deja de la prima rotație.
RX 60 oferă multiple posibilități de utilizare, printre care se numără încăr- carea/descărcarea laterală a camioa- nelor, transportul orizontal al sarcinilor și stivuirea cu înălțimi de ridicare de până la 7.390 mm.
Potrivit în interior și în exterior
„Cu noua gamă de stivuitoare elec- trice RX 60-25/35, STILL stabilește noi standarde pentru mobilitatea electrică din domeniul stivuitoarelor. Am reușit, prin intermediul tehnologiilor cu înaltă eficiență energetică, să dezvoltăm un stivuitor electric pentru utilizare atât la interior, cât și la exterior, pentru sarcini de până la 3,5 tone, cu o performanță și o agilitate extrem de ridicate. Astfel, încurajăm utilizarea stivuitoarelor electrice fără emisii și ne susținem clienții în implementarea «logisticii
verzi» și în îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate. Datorită valorilor noi de performanță ale gamei RX 60-25/35, pe care o producem în Hamburg, nu mai există niciun motiv să nu conduci un stivuitor electric”, explică Thomas A. Fischer, CSO STILL.
În cadrul gamei, clienții pot alege dintre șapte modele cu versiunile cadru standard sau lung, precum și cu catarg de ridicare tip Tele/NiHo sau triplu. Există și o variantă cu o capa- citate portantă mai ridicată, pe care STILL o oferă pentru transportul pa- leților pe direcție longitudinală, precum și pentru greutăți mari, sau pentru utilizarea cu echipament suplimentar.
Pur și simplu... eficient
RX 60-25/35 impresionează prin performanța ridicată a manipulării,
LOGISTICĂ
 60 ............................................................................................................................................ octombrie 2019




















































































   58   59   60   61   62