Page 36 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 36

  Iveco a anunțat pentru S-Way o reducere cu 6% a consumului de carburant. 3% se câștigă datorită îmbunătățirii aerodinamicii, iar 3% sunt urmarea îmbunătățirii lanțului cinematic.
     tate, țintind reducerea costurilor totale de operare.
Designul noii cabine oferă condiții de lucru și de „viață” mult îmbunătățite, cu un mediu spațios, un grad ridicat de ergonomie la volan și o organizare
a spațiului bine planificată, care com- bină funcționalitatea cu confortul. Designul a fost, de asemenea, con- ceput pentru siguranța șoferului, cu o structură ranforsată (în conformitate cu standardele de impact ECE R29.03)
și un grad îmbunătățit de vizibilitate, de jur împrejur, indiferent de condiții. Noul design optimizează perfor- manțele aerodinamice, crescând efi- ciența consumului vehiculului. La un TCO scăzut contribuie și elemente precum bara de protecție din mai mul- te secțiuni, care reduce costurile de reparații, prin înlocuirea numai a
segmentului avariat.
Noua casetă Connectivity Box
reprezintă un puternic instrument de conectivitate. Aceasta colectează, pro- cesează și face schimb de date în timp real și funcționează pe o platfor- mă de servicii dezvoltată în parteneriat cu Microsoft, care oferă stocare și management de date în siguranță.
Proprietarii și șoferii sunt în per- manență conectați cu vehiculul pe dis- pozitiv mobil sau PC, prin intermediul unui portal MyIveco și al unei aplicații.
Iveco S-Way utilizează conectivi- tatea pentru a îmbunătăți viața la bord, oferind o experiență de conducere superioară, cu sisteme de asistență avansate și elemente de stil de con- ducere, care pot fi accesate prin inter- mediul aplicației MyIveco Easy Way.
Conectivitatea modelului a fost concepută, de asemenea, pentru a sprijini profitabilitatea afacerilor, prin maximizarea timpului de funcționare a vehiculului, oferind un serviciu pre- dictiv, prin intermediul MyIveco Way Solutions.
Sistemul a făcut posibilă și o ofertă modulară de servicii, care include con- siliere profesională în ceea ce privește consumul de combustibil, manage- mentul flotelor și mentenanța.
Iveco S-Way, față de predecesorul său, oferă reduceri suplimentare ale emisiilor de particule, NOx și CO2. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui sistem exclusiv de post-tratare HI- SCR și printr-o eficiență excepțională a consumului, care rezultă din teh- nologia avansată a motorului și datorită transmisiei Hi-Tronix, precum și datorită unor soluții cum ar fi Smart EGR.
Versiunea S-Way LNG oferă o au- tonomie de până la 1.600 km, cu o putere maximă de 460 CP. Acest vehi- cul generează emisii de particule cu 99% mai reduse decât motorina, cu 90% mai puțin NO2 și cu 95% mai puțin CO2.
Radu BORCESCU
Brno, REPUBLICA CEHĂ radu.borcescu@ziuacargo.ro
36 .............................................................................................................................................. noiembrie 2019
CAMIOANE ȘI SERVICII

















































































   34   35   36   37   38