Page 35 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 35

     „Avem deja câteva comenzi pentru noul S-Way, ce vor fi finalizate până la sfârșitul anului, iar în prima parte a anului viitor așteptăm cabina nouă și pentru modelul NP (LNG). Estimăm ca, până la finalul anului, să livrăm încă aproximativ 200 de vehicule, din care aproximativ 30 vor fi noul model”, a precizat Vincenzo Nicolo.
Iveco România a pregătit o flotă de 15 vehicule demo, pentru a permite transportatorilor din țara noastră să testeze în condiții reale noul camion. Și asta nu este tot...
„În plus, am lansat un nou serviciu – rent & buy. Practic, transportatorii pot închiria camionul pentru o perioa- dă de un an, plătind, lunar, o chirie, iar la finalul perioadei, dacă transpor- tatorul dorește, contractul se transfor- mă într-unul de leasing operațional.
Astfel, nu mai discutăm de preț pentru noul camion, ci doar de TCO. Iar cel mai bun mod de a calcula TCO este prin utilizarea camionului în condiții reale de exploatare, timp de un an. Astfel, serviciul de închiriere oferă această posibilitate fără un efort investițional inițial”, a explicat Vincenzo Nicolo.
O altă direcție importantă este legată de promovarea gazului natural lichefiat (LNG).
Astfel, Iveco este în discuții pentru instalarea unei stații mobile pentru
LNG pe zona de vest a țării, iar atunci când acest proiect va fi finalizat, trans- portatorii vor avea baza pentru opera- rea inclusiv în România a acestor vehicule.
100% conectat
Noul Iveco S-Way punctează ce- rințe principale ale pieței de astăzi – eficiență, productivitate, maximizare up-time – oferind un pachet complet de elemente și servicii, orientat către șofer, și un nivel extins de conectivi-
  „Anul acesta, zona de distribuție 3,5-7,5 t a performat foarte bine, în schimb piața de vehicule grele a scăzut. În ceea ce privește anul viitor, estimăm în continuare o scădere pentru vehiculele grele. Misiunea noastră este să nu ne concentrăm doar pe flote mari, ci să încercăm să intrăm și la flotele mai mici și pe zona de transport național. Avem un produs complet diferit și totodată îmbunătățim tot ceea ce se întâmplă în jurul camionului” – Vincenzo Nicolo.
noiembrie 2019 ............................................................................................................................................ 35
 CAMIOANE ȘI SERVICII























































































   33   34   35   36   37